Styrker Farmen-vennskapet i Namsos

I helga har Farmen-Marit besøk av Silje og Charlotte fra reality-serien.

Venninner: Charlotte Jacobsen (fra venstre), Silje Dahl og Marit Fiskum holdt sammen både under fjorårets Farmen-deltakelse og i etterkant av konkurransen. Her er venninne samlet i Namsos.   Foto: Øivind Rånes

Duell: Silje Dahl (til venstre) Marit Fiskum (til høyre) og Charlotte Jacobsen besøkte «Farmen»-vinner Morten Heggdal til duell under Namsos-besøket i helga. 

Sightseeing: Marit Fiskum (fra venstre) viser venninne Charlotte Jacobsen og Silje Dahl rundt om i Namsos i helga.   Foto: Øivind Rånes

arkiv

NAMSOS: - Det er veldig koselig å ha besøk av dem. Vi har snakket sammen nesten hver dag siden Farmen, forteller Marit Fiskum fra Namsos,

– Hva er vel «Farmen» uten en namsosing?

Da TV 2 søkte etter en voksen dame med bein i nesa til å være med i «Farmen 2015», slo Marit Fiskum fra Namsos til.


Namsoskvinnen fant fort tonen med Charlotte Jacobsen og Silje Dahl da TV-innspillingen startet i fjor høst. De tre holdt ilag hele tida mens de var inne på gården, og da de kom ut har de hatt god kontakt.

God kontakt 

- Vi merket det godt da vi var ferdige at vi hadde sterke bånd til hverandre, og vennskapet har bare blitt sterkere i ettertid, forteller Marit.

De har mye kontakt i hverdagen, og har også møttes flere ganger etterpå. Sist gang de møttes var de hos Silje i Tønsberg, og i mai møtes de i Oslo-området igjen. Nå nyter de ei helg sammen i Namsos.

- Må finne en mann

- I dag har vi vært hos Morten Heggdal og kastet øks. Det var veldig artig. Dessverre vant Morten da, han har nok øvd litt mer enn oss, sier Marit og ler.

Når NA snakker med henne på telefon lørdag ettermiddag, sitter damene på restaurant i Namsos sentrum. Det virker som damene har det hyggelig sammen, og stemninga er god.

- Vi må finne en mann til Marit, utbryter Silje.

Marit bare ler og avfeier Siljes utspill.

- De ønsker seg en far i familien, tilføyer Marit, som forteller at de føler at de tre jentene er som en familie.

Under Farmen-innspillingen kalte også Silje og Charlotte Marit for mor.

Ikke lenger kritikk

Så langt av Namsos-besøket til Silje og Charlotte har de fått merke at folk kjenner dem igjen.

- Vi var på Storsenteret i går, og vi merket at folk stirret veldig på oss. Da de så oss tre sammen visste de nesten ikke hvor de skulle se, forteller Farmen-Marit.

Selv om mange blir store i øynene, stirrer mye, eller stopper og prater med dem, har det ikke vært noe negative tilbakemeldinger i etterkant av programmet. Fiskum fikk nemlig mye kritikk og hets da programmet ble sendt på TV.

- Det er ikke noe negativt lengre, og det tok heller ikke lang tid før kritikken og hetsen la seg etter det ble sendt på TV, forteller hun

Avtalte tvekamp

Mellom Marit og Silje er det heller ingen sure toner, tross at sistnevnte slo ut Namsoskvinnen fra konkurransen.

- Tvekampen mellom meg og Silje var litt avtalt på forhånd. Vi hadde snakket om at hvis vi skulle kjempe mot hverandre skulle vi konkurrere i melkespannholding, sier hun.

Marit hadde også foreslått at Silje kunne velge henne som andrekjempe.

- Jeg var litt lei av å være innpå der, forklarer hun.

Deltakerne møtes igjen

I juli møtes alle Farmen-deltakerne igjen på Løntjernbråten gård ved Gullverket på Eidsvoll, hvor innspillinga av reality-serien fant sted.

- Det blir spesielt å komme tilbake. Det er jo ikke likens som da vi dro derfra. Charlotte har vært der i etterkant av konkurransen, og sier det er veldig forandret, sier Marit Fiskum.

Hun ser fram til å møte alle sammen igjen, og ifølge henne er det ikke dårlig stemning mellom deltakerne.

- Vi er venner alle sammen, og jeg ser fram til å møte dem. Vi skal være der ei helg og kose oss, sier hun.