Byr opp til dans for eldre

Tre pensjonist-grupperinger slår sine pjalter sammen og håper på stor oppslutning rundt Verdens aktivitetsdag.

Arrangører: Inge Martinsen, Fagforbundet, Gerd Nordmeland, Namsos pensjonistforening og Torild Aasheim, sykehusets pensjonister, håper på fullsatt samfunnshussal og god stemning 9. mai. 

arkiv

NAMSOS: – Målet vårt er å samle alle pensjonistene til et felles arrangement, der den sosiale biten står i sentrum. Derfor vil vi satse sammen i stedet for hver for oss, sier Gerd Nordmeland i Namsos pensjonistforening.

Sammen med Inge Martinsen, som representerer pensjonistene i Fagforbundet (kommunen), og Torild Aasheim i sykehusets personalforening, står hun i bresjen for arrangementet i Namsos samfunnshus mandag 9. mai.

– Vi har gjort avtale med D.D. Va, som skal servere en konsert basert på Evert Taube-musikk. mellom sangene vil de fortelle om Taubes liv, og etterpå spilles det opp til dans, forteller Nordmeland.

– Hvem kan delta på dette arrangementet?

– Dette er beregnet på aldersgruppa 55+, men du trenger ikke å være medlem i noen av de tre foreningene for å bli med, forklarer Aasheim.

Til sammen representerer de tre gruppene mellom 600 og 700 pensjonister, og arrangørene håper virkelig mange av disse blir med denne kvelden.

– Det er artig å få til noe sammen. Kommer det 100 stykker er det bra. Får vi 200 eller mer, blir vi enda mer fornøyd, sier Martinsen.

Og arrangørene har ei lita gulrot for dem som kjøper billett:

– Blant deltakerne trekker vi ut en vinner, som får gratisbillett til Pe-Torsa-forestillinga i Kvelia 27. august, opplyser Martinsen.