NIL rotet bort seieren

Namsos spilte en god kamp, og hadde seieren i lomma. Så fikk Stjørdals-Blink 2 frispark på 20 meter. Ett minutt på overtid.

Namsos - Stjørdals-Blink 2. Ola Kristian Dahle Høstland.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

arkiv

3. div. menn avd. 10

NAMSOS - STJ.-BLINK 2

3-3 (1-0)

1-0 15. min.: Kristian Dahl Fossum

2-0 50. min.: Bjarne Falch Skaret

2-1 53. min.: Marius Augdal

3-1 81. min.: Ørjan Moen

3-2 85. min.: Børge Sonflå

3-3 90+1 min.: Sander Kartum

Gult kort: NIL: Ørjan Moen og Joakim Kvello. Stj.Blink: Jørgen Vordal, Håvard Fuglem og Andreas Presthus.

Tilskuere: Cirka 200

Dommer: Pål Jakobsen, SteinkjerNAMSOS: – Vi gjør mye bra, men vi fikk ikke til så mye eget spill. Vi ble presset en del bakover, men kontret bra. Vi kunne godt ha utnyttet mulighetene i andre omgang mye bedre, sier NIL-trener Kjetil Hoddø.

Namsos tok ledelsen etter 16 minutter da Tommy Skorstad ble felt av Stjørdals-Blink-keeper Jørgen Vordal, og dommer Pål Jakobsen pekte på straffemerket. Kaptein Kristian Dahl Fossum satte ballen sikkert i mål, og NIL tok dermed ledelsen.

Målrik kamp

Bjarne Falch Skaret brukte ikke mange minuttene av andre omgang før han la på til 2-0, men to minutter senere reduserte  Blink etter scoring av Marius Augdal.

Kampen bølget lenge fram og tilbake, og selv om gjestene hadde ballen mest, var NIL – med blant andre Tommy Skorstad – giftige da de satte fart framover.

Og ti minutter før full tid, satte Ørjan Moen inn NILs tredje mål og la på til 3-1. Fire minutter senere reduserte Blink på ny, og Børge Sonflå sørget for nytt liv i kampen.

Ett minutt på overtid fikk Blink frispark på 20 meter, og Sander Erik Kartum satte ballen forbi NIL-keeper Jan Frode Kveli til 3-3 – som dermed ble sluttresultatet.

– Fornøyd med sesongen

– Det er alltid surt med baklengsmål, men målene kommer ikke av noen spesielle feil. Blink har gode ferdigheter, avslutninger og gode bevegelser som gjør at de scorer tre mål, sier Hoddø.

NIL-treneren var likevel fornøyd med det spillerne presterte på banen.

– Innsatsen var veldig bra. Spillerne skal ha all honnør for det, sier han.

– Dere står med sju poeng etter tre kamper. Hva synes du om det?

– Det er jo sju poeng mer enn det ekspertene tippet. Vi er i hvert fall fornøyd med serien så langt. Blink er et veldig bra lag. De trener mye og mange av spillere trener i et andredivisjons-miljø, sier Hoddø.

– Men vi har en del å hente, og selv om Blink 2 er et god lag, synes jeg vi henger godt med. Alt i alt er jeg fornøyd med både kampen og sesongen så langt. Vi får bare kjøre på videre, sier NIL-treneren.