Per Ivar Fornes ønsker retur på fotballbanen

Fornes vil bli Rørvik-trener

Per Ivar Fornes åpner for å trene Rørvik sitt A-lag – dersom forespørselen kommer.

NY DRAKT PÅ SNORA? Per Ivar Fornes har vært innom mange fotballklubber gjennom årene, både som spiller og trener. Nå kan Rørvik bli neste stopp for namsosingen  

arkiv

NAMSOS: – Hvis det lar seg gjøre, kan det helt klart være en mulighet. Jeg er klar for å tre inn i trenerrollen igjen, sier Per Ivar Fornes.


Flere henvendelser

Namsosingen har vært innom en rekke fotballklubber gjennom årene, både som spiller og trener. Nå kan neste stopp bli Rørvik.

– Jeg legger ikke skjul på at jeg har lyst til å ta fatt på denne oppgaven, så dersom det kommer en forespørsel – ser jeg ikke bort ifra at det blir et ja, sier Fornes – som påpeker at han foreløpig ikke har vært i noen dialog med styret i Rørvik IL fotball.– Men jeg har fått en del henvendelser fra folk med tilknytning til laget, og det er selvfølgelig smigrende, fastslår han.


Motivasjonen er tilbake

Fornes har mottatt flere konkrete tilbud siden han gikk av som NIL-trener for tre år siden, men det er ikke før nå at han føler seg klar for å innta trenerrollen igjen.

– Jeg følte at jeg trengte en pause, men nå er motivasjonen tilbake for fullt. Jeg har fortsatt mye å gi som fotballtrener, fastslår Per Ivar Fornes.


"Rørvik er et spennede lag med en rekke gode spillere.

Per Ivar Fornes, potensiell Rørvik-trener


Tidligere i vinter avslo han et tilbud fra Birkebeineren, Mjøndalen sin rekrutteringsklubb.

– Jeg hadde veldig lyst til å ta fatt på denne oppgaven, men det lot seg dessverre ikke gjøre av praktiske årsaker, sier han.


  • LES OGSÅ:

    Viderefører Utheims stil

    Mange har omfavnet Eirik Utheims plan for hvordan Rørvik skal framstå på banen. Vikartrener Kjell Harry Dgaslott vil ikke endre på det.

– Hvorfor er du åpen for å trene akkurat Rørvik?

– Fordi jeg ser på det som en spennende utfordring. I tillegg vet jeg av erfaring at det jobbes utrolig godt rundt idrettslaget på Rørvik – det er helt klart en avgjørende faktor.


Vil snu trenden

Med tre tap i serieåpninga har rødtrøyene fått en tøff start på sesongen i 3. divisjon. Fornes har imidlertid trua på at laget kan løfte seg resultatmessig i tida framover.

– Rørvik er et spennende lag, med en rekke gode spillere – og jeg kunne gjerne tenkt meg å være med på å snu den negative trenden, fastslår han.


Flere kandidater

Styreleder Beathe Lothe i Rørvik IL fotball forteller at de foreløpig ikke har kommet fram til noen beslutning vedrørende ny A-lagstrener.

– Vi jobber med saken og har flere aktuelle kandidater på lista. Når det gjelder Per Ivar Fornes, har jeg bare fått høre via andre at han ønsker seg til hit. Han er imidlertid hjertelig velkommen til å kontakte styret, slik at vi kan åpne en dialog, sier hun.


  • LES OGSÅ:

    Nok en nedtur for Rørvik

    Rørvik mangler fortsatt å ta en seier denne sesongen etter at helgas oppgjør på heimebane mot KIL/Hemne endte i nederlag.


Lothe forteller at styret ikke har satt noen frist for når Utheims arvtaker skal være klar.

– Vi har både sportslige og økonomiske forhold å ta hensyn til, og synes det er viktig å bruke tid på å komme fram til en god løsning, både for A-laget sin del og også klubben som helhet, avslutter hun.