Avgjorde på selvmål

Selvmål avgjorde sesongåpninga i 5. divisjon.

Kim Frode Homstad, Bangsund, KM-finale i 6. divisjon i fotball 2013. *** Local Caption *** Kim Frode Homstad, Bangsund, KM-finale i 6. divisjon i fotball 2013.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

arkiv

RØRVIK: Det var serieåpning i 5. divisjon onsdag kveld, og på en våt gressmatte ble det tilslutt seier for de tilreisende fra Bangsund. Men det satt langt inne, og et selvmål på overtid ble matchavgjørende.

– En fryktelig dårlig kamp, fastslår Robert Bjerkestrand, trener for Bangsund.

– Den meget våte kunstgressbanen gjorde ting vanskelig for oss som har spilt på tørt underlag i sesongoppkjøringen, og det virket egentlig som om begge lag slet med spillet, fortsetter han.

Han mener imidlertid det var en fortjent seier.

– Til tross for en svak prestasjon, synes jeg vi var best i banespillet og de to baklengsmålene vi slipper inn kunne vært avverget. Vi reiste med kun 13 mann til kampen, og etter et kvarter måtte en ut med skade. Når det byttet var gjort, var det kun reservekeeperen igjen på benken. Ikke akkurat ideelt, sier Bjerkestrand.

– Hvilke ambisjoner har dere foran sesongen?

- Vi har vel egentlig ikke noen spesifikk målsetning, men vi bør nok være med i toppen. Spillerstallen er omtrent den samme som ifjor, og vi innehar det samme nivået. Det ble 2. plass sist sesong, og en topp-4 plassering bør være overkommelig. Nå er det i underkant av to uker til neste kamp, så vi får trene hardt og håpe på en bedre prestasjon hjemme mot Nessegutten, avslutter Bjerkestrand.

PS: Mandag kveld spiller Kolvereid hjemme mot Overhalla.

5. divisjon avd. 1

RØRVIK 2 - BANGSUND

2-3 (2-2)

1-0 17.min. Petter Marius S. Hovelsen

1-1 21.min. Lasse Johnsen

2-1 41.min. Petter Marius S. Hovelsen

2-2 45.min. Michael Aleksander V. Berg

2-3 90.min. Selvmål.

Gule kort: RIL 2: Bjørn-Magne Anfinnes, Petter Marius S. Hovelsen, Magnus Drag Lysø. BANGSUND: Andre Pedersen, Kim Frode Homstad.

Dommer: Oliver Barsøe, Namsos IL.