Captain America er tilbake

I Marvel's «Captain America: Civil War» er det splittelse i Avengers teamet og de brytes opp i to leire.

Splid: I " Captain America: Civil War?" er det splid mellom superheltene. 

Skrekk: I filmen "Huset" kan du forvente å bli redd. 

arkiv

NAMSOS: «Captain America: Civil War» har norgespremiere på Namsos kino i kveld. Etter enda en hendelse, hvor Avengers er involvert, som ender med utilsiktet skade, øker det politiske presset for å etablere et ansvarlig styre som skal overvåke og lede teamet. Teamet brytes opp i to leire, og herfra blir kinogjengerne tatt med i et actoneventyr med fart og spenning.

Videre fortsetter Namsos kino å vise «Pyromanen», en film basert på Gaute Heivolls bestselgende roman «Før jeg brenner ned». En flamme fra en fyrstikk bryter det skjøre mørket i den stille bygda. På et lite og avsidesliggende sted tenner en pyroman sin første brann. Men større og farligere branner følger og frykten brer seg. Og når den lokale lensmannen følger sporene, avdekkes en sannhet som bygdefolket ikke vil tro. Pyromanen er ingen fremmed. Han kommer ikke utenfra. Han er en av dem.

«The Boss» ruller også videre på kinolerretet den neset uken.

Det samme gjør «Jungelboken» og skrekkfilmen «Huset».

I Grong avsluttet de kinosesongen før sommeren forrige helg.

Mandag 2. mai kommer bygdekinoen til Flatanger på besøk med «Jungelboken» og «Captain America: Civil War?» i bagasjen.