Helaften med rock'n roll og latter

Neste helg må rockefoten finjusteres. Da inviterer Li-vert'n til en helaften med rock i Lierne samfunnshus.

Show: «Hipp hipp hipp» med Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli dukker opp i Lierne. 

arkiv

LIERNE: – Fredag 6. mai blir det igjen rigget til et nytt stort arrangement på Lierne Samfunnshus i Nordli. Li-vert'n inviterer til Rock'n Roll Helaften med revyen «Hipp, Hipp, Hipp» med Kveli-Rånes-Bremseth, Rock'n Roll Buffé og dans til «Saur Rockabilly Bluesband», forteller Roy Inge Bergli i Li-vert'n.

– I forestillinga «Hipp hipp hipp» tar show-gruppa Kveli-Rånes-Bremseth med oss inn i det hysteriske universet de har bygd opp gjennom forestillingene «Det du ikke visste om trønderrocken» og «Bygd for fart», fortsetter Li-vert'n.

Det legges altså opp til en helaften med rock i alle ledd i Lierne neste helg.