Lokker med RBK-billetter før cup

Skagecupen er kommet for å bli. Lørdag 4. juni inviteres det til fotballmoro på Solvoll.

FOTBALLGLEDE: 130 barn deltok da Skage Cup ble arrangert for første gang i fjor. i juni er det duket for ny turnering. 

arkiv

OVERHALLA: Fotballcupen er åpen for skolestartere og barn i 1.–5. klasse og ble gjennomført for aller første gang i fjor.Det ble en stor suksess.

– 130 barn deltok – det var over all forventning. I år håper vi på enda høyere deltakerantall. Vi har plass til veldig mange, forteller Line Therese Rosenfors i foreldregruppa som står bak arrangementet.


Frister med premier


Påmeldingsfristen for cupen som finner sted på Solvoll – er satt til utgangen av mai. Melder man seg på innen 1. mai, kan man imidlertid vinne flotte premier.

– Vi har ti billetter til tippeligaoppgjøret mellom RBK og Sogndal på Lerkendal, som trekkes ut blant dem som er påmeldt innen søndag. Så her er det bare å hive seg rundt, sier Rosenfors – som opplyser at man kan melde seg på via cupens egen Facebook-side.


Opprustning av Solvoll


En del av formålet med Skage Cup var å sikre mer aktivitet på fotballbanen på Solvoll – som har blitt lite brukt de senere årene. Rosenfors forteller at baneforholdene i år er langt bedre enn de har vært på lenge.

– Det ser bedre ut der nå, enn det gjorde i fjor på denne tida. Vi har også kjøpt inn seks nye 5-ermål med overskuddet fra cupen i fjor. Planen vår er at alt vi tjener på denne cupen skal gå tilbake til anlegget på Solvoll, slik at vi sikrer aktivitet der også i tida framover, fastslår Line Therese Rosenfors.

"Vi hadde en veldig fin opplevelse i fjor og gleder oss stort til ny cup.

Line Therese rosenfors

Arrangør


Åpen for alle


– Hvilke forventninger har dere til årets cup?

– Vi ønsker å videreføre suksessen fra i fjor og lover et flott arrangement også i år, om ikke enda bedre enn i fjor, fastslår Rosenfors.

Foreldregruppa samarbeider med fotballgruppa i Overhalla IL om gjennomføringa av cupen, som er åpen både for alle – uavhengig av om man er tilknyttet et idrettslag eller ikke.

– Vi hadde en veldig fin opplevelse i fjor og gleder oss stort til ny cup, sier Rosenfors – som sammen med resten av foreldregruppa er godt i gang med planlegginga av fotballarrangementet.