Gull, sølv og bronse i Olavstafetten

Namdal løpeklubb bet godt fra seg under årets utgave av Olavstafetten – og kunne reise heim med i alt tre medaljer.

Namdal løpeklubb 

arkiv

TRONDHEIM: – Vi er godt fornøyd. Veldig god innsats av alle løperne våre i dag, oppsummerer leder i Namdal løpeklubb, Marit Brøndbo.


Veteranene til topps


Aller best gjorde veteranlaget i herreklassen det. De imponerte stort og løp inn til en sterk førsteplass under søndagens konkurranse i Trondheim.

"Vi er godt fornøyd. Veldig god innsats av alle løperne våre i dag.

Marit Brøndbo

Leder, Namdal løpeklubb

Damelaget fulgte etter med en andreplass, etter suverene Strindheim. Dermed lyktes ikke laget å gjenta suksessen fra i fjor, da damene gikk helt til topps i konkurransen. Sølv er imidlertid mer enn godkjent, mener Brøndbo.

– Andreplass er ingen nedtur. Spesielt ikke når Strindheim er så suverene som de er i dag. De stilte med flere spesialsprintere og vi visste at de kom til å bli tøffe å slå i dag, sier hun.

Også Namdal løpeklubb sitt seniorlag på herresiden leverte et godt resultat i Olavstafetten. De ble til slutt nummer tre.


Namsosløpet neste


Olavstafetten ble relansert i fjor, etter mange års opphold. Konkurransen går over 5 500 meter fordelt på sju etapper og Namdal løpeklubb var i år den største klubben som deltok, med sine fire lag.

– Vi synes Olavstafetten er en artig konkurranse og skulle gjerne sett at enda flere seniorlag stilte til start, sier hun.

Nå er Namsosløpet den 21. mai neste store post på programmet for løperne.

– Det ser vi selvfølgelig fram til. Der skal vi være veldig godt representert, lover Brøndbo.