– Ei helg for både joggesko og rockesko

– De som kanskje ikke har svettet nok under Namsosløpet skal få muligheten til å bli svett av å bevege rockefoten senere på kvelden, ler Jan Aage Hals.

Klar til fest: Jan Aage Hals (fra venstre), Eskil Brøndbo, Thomas Brøndbo og Ronny Grannes inviterer til Afterspring 21. mai. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: I forbindelse med Namsosløpet 21. mai er planen at det skal yre av liv rundt i Namsos by. Blant annet Thomas og Eskil Brøndbo i Brøndbo-TV er tungt inne i både Mesternes Mester-konkurranse og også i selve Namsosløpet. Som en forlengelse av dette er NTE Arena satt av til å huse høy rockefotføring på tampen av kvelden.

"For første gang i Namsosløpets historie kan man skilte med Afterspring"
Jan Aage Hals
Willys Wonderland


Fin avslutning


– Årets løp er flyttet fra søndag til lørdag, og da kom det en gylden mulighet til å gjøre noe ekstra. Derfor kom vi på tanken om å arrangere «Afterspring». Det er en fin måte å avslutte ei aktiv helg på. Denne helga er det muligheter for både å få brukt joggeskoene og rockeskoene, forteller Jan Aage Hals.

På scenen skal Ronny Grannes, Thomas Brøndbo og til slutt Willys Wonderland sørge for god stemning ut i de sene nattetimer.

– Eskil Brøndbo skal etter planen løpe Namsosløpet, og både han og bror Thomas har trent målrettet mot dette. Hvis Eskil gjennomfører har vi en flott grunn til å feire, og hvem vet - kanskje vi få han opp på scenen hvis han er kar for det, ler Hals.

Han nevner videre at det ligger an til å bli noen andre overraskelser i løpet av konserten, uten at han vil gå noe nærmere inn på hva det er snakk om.


Kan vinne festen


– Vi håper derfor at så mange som mulig tar turen innom for å svinge på rockefoten. For første gang i Namsosløpets historie kan man nemlig skilte med «Afterspring». Konserten er også for dem som aldri har hatt joggesko på føttene og som kun ønsker en svett fest, sier Hals.

– De som ikke vinner løpet har i alle fall muligheten til å vinne festen etterpå legger han spøkefullt til.