Spiller for nytt orgel i Ranem kirke

Innsamlingsaksjonen for nytt orgel i Ranem kirke fortsetter. Denne gang med kirkekonsert.

Nytt orgel: Det er ikke alltid tangentene spiller på lag på det nåværende orgelet i Ranem kirke. 

arkiv

OVERHALLA: Torsdag 12. mai inviteres det til konsert til inntekt for nytt orgel i Ranem kirke. En rekke musikere og artister vil dukke opp for å sørge for at musikken skal runge ut i kirkerommet. Både Vincentas Linkevicius, Tob og Pia, Anders Vassli Brekke, Birgit Djupedal, Marthe Aa, Thomas Immanuel og Fredrik Skreddernes har meldt sin ankomst for å støtte opp om saken.

– Vi prøver å ha to konserter i året til inntekt for det nye orgelet. Denne gangen vil det bli en enkel og fin konsert. Vincentas har samlet sammen en gjeng med flinke artister som skal sørge for en flott konsert, forteller Anne K Haugum fra orgelkomiteen.

Pengene som kommer inn går uavkortet til det nye orgelet.

– Vi håper så mange som mulig kan komme denne torsdagskvelden for å støtte opp, sier Haugum.