Investerer opp mot seks millioner kroner

Nå kommer denne hurtigmatkjeden til Namsos

Burger King håper å åpne dørene på Namsos storsenter i år.

HURTIG ÅPNING? Fast food-kjeden Burger King håper å åpne i Namsos før jul. 

WHOPPENDE GLAD: Eier i AMJ Gruppen, som har franchiserettighetene til Burger King, Alf Magnor Johannessen etablerer Burger King i Namsos. FOTO: Hans Trygve Holm/Avisa Nordland 

arkiv

NAMSOS: – Namsos er en flott by, det er et handelssentrum for regionen og vi mener at ved å etablere Burger King i byen, vil vi forsterke Namsos posisjon som handelsby og serveringsby, sier eier og grynder i AMJ Gruppen, Alf Mangor Johannessen, som har franchiserettighetene til Burger King i Norge.

Åpner i 2016?

Kjeden er nær ved å både ha drivere og lokaler klare, men ingen kontrakter er ennå signert.

– Vi er i dialog med drivere, og håper å signere kontraktene i månedsskiftet mai/juni. Målet er å få landet kontraktene før fellesferien. Det skal vi få til, sier Johannessen og legger til:

– Spørsmålet blir om vi rekker å åpne før jul, eller om vi må vente til like over nyttår, sier Johannessen som har dialog med flere om hvor lokalene skal ligge.

Ikke signert kontrakter

– Vi er i samtaler med flere aktører, men vi har veldig god dialog med senterleder ved Namsos storsenter, Anlaug Asbøll. Hun har tatt oss veldig godt imot, og har gjort at vi ønsker å være en del av Storsenteret. De har en sterk posisjon i byen, sier Johannessen – som går langt i å bekrefte at det er på Storsenteret hurtigmatkjeden åpner dørene.


  • Dette sier senterlederen:

    – Må bygges ut med 250 m2²

    Dersom hurtigmatkjeden etablerer seg på Namsos storsenter, må senterleder Anlaug Asbøll bygge ut med 250 kvadratmeter.– Senteret har begrensede åpningstider? Vil dette også gjelde dere?

– Jeg kan ikke si for mye om det, men det er samtaler om at vi skal få en egen inngang. Vi vil dermed ha egne åpningstider uavhengig av resten av senteret, sier Johannessen.

Millioninvestering

– Namsos vil dermed bli den eneste byen i Nord-Trøndelag, ved siden av Levanger, som har et Burger King-etablissement.

– Hvor store investeringer gjør dere i Namsos?

– Det er snakk om mellom fire og seks millioner. Det skal selges en del burgere før vi har tjent inn de pengene – men vi ser på dette som et langsiktig prosjekt. Vi ønsker å etablere oss i Namsos – og være der i mange år, sier Johannessen.