Slutter i NTS - begynner i Jaras Eiendom

Espen Ledang (45) informerte onsdag sine nærmeste kolleger om at han går av som administrerende direktør i NTS ASA.

GÅR: Espen Ledang slutter som administrerende direktør i NTS ASA og begynner i Jaras Eiendom. 

arkiv

NAMSOS: Overfor NA bekrefter Ledang at han skal skifte beite.

Begynner i Jaras Eiendom

– Jeg har takket ja til en ny jobb i Jaras Eiendom. Der skal jeg drive med forretningsutvikling samt oppfølging av investeringer og nye prosjekter, opplyser Ledang som legger til at den nye stillinga ikke vil bli ulik den han har hatt de siste tre og halvt årene i NTS.

Han vet ikke når han vil tiltre i ny jobb. Oppsigelsestida i NTS løper fram til 30. november.

– Hvorfor slutte i NTS?

– I første rekke fordi jeg har fått et interessant tilbud fra Jaras Eiendom. Jeg har, etter nøye betenkning, valgt å takke ja til tilbudet, svarer han.

- Forsterket satsinga

– Hva er det viktigste du har gjort i NTS disse årene?

– Godt spørsmål. Det må være å forsterke satsinga og rendyrke tjenesteleveransene til havbruksnæringa. Kjøpet av Norsk Fisketransport og KB Dykk har vel vært de viktigste grepene i den sammenhengen, sier han.

Espen Ledang er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Før han tiltrådte i NTS i november 2012, jobbet han som banksjef i Fokus Bank. Fra før har han erfaring som markedssjef i Moelven Van Severen, controller i Statskog og som bedriftsrådgiver i DnB.