Generalforsamling i NTS ASA Fortsatt stø kurs

Generalforsamling unnagjort på 25 minutter

Knappe 25 minutter tok det å avvikle generalforsamlinga i Namdalens eneste børsnoterte selskap.

LEDELSEN: Administrerende direktør Espen Ledang (fra venstre) og styret i NTS ASA: Grete Rekkebo Brovoll, styreleder Roger Granheim, Harry Bøe, økonomisjef Arne Kiil, Kari Øie Nilsen, Odd Reidar Øie og Mari-Anne Hoff. FOTO: BJØRN TORE NESS 

arkiv

NAMSOS: – Hvis ingen har noen spørsmål og anmerkninger anser vi årets generalforsamling som gjennomført, sa styreleder Roger Granheim. Da hadde det gått knapt 25 minutter fra møtet åpnet.

– Vi får ta det som et tegn på at aksjonærene er fornøyde med utviklinga i selskapet, smilte Granheim.

Fjorårsresultatet tør allerede være kjent for den som følger selskapet. Omsetninga endte på 427 millioner kroner (+11 mill.), med et årsresultat på 36,1 millioner kroner.


God fortsettelse


Og selskapet fortsetter i samme spor også i 2016. Administrerende direktør Espen Ledang la fram nøkkeltallene for første kvartal med en omsetning på 117 millioner kroner, et overskudd på knapt 14 millioner. Egenkapitalen er også styrket i årets tre første måneder og er nå på 369 millioner kroner.

Les også:

Slutter i NTS - begynner i Jaras Eiendom

Espen Ledang (45) informerte onsdag sine nærmeste kolleger om at han går av som administrerende direktør i NTS ASA.

Styret gjenvalgt


Styret i selskapet ble gjenvalgt og består av: Roger Granheim, Kari Øie Nilsen, Grete Rekkebo Brovoll, Harry Bøe og Hege Bjørgum Skillingstad, sammen med Odd Reidar Øie og Mari-Anne Hoff, de to sistnevnte var ikke på valg.

En av de første oppgavene styret må ta fatt i blir å finne en erstatter for Ledang som denne uka meldte at han forlater selskapet.

– Det kom brått på og vi har bare så vidt rukket å ta en uformell diskusjon omkring det, men vi skal selvsagt sørge for å sette i gang en prosess, sier styreleder Roger Granheim

Les også:

Godt resultat for NTS i 2015

NTS ASA gikk solid i pluss også i 2015, viser kvartalsrapporten for 4. kvartal som også omfatter årsresultatet.