Li-Martna med noe for både store og små

Årets Li-Martna kan skilte med storkonsert i Sørli samfunnshus. Anders Jektvik er det store trekkplasteret.

Martnaskomiteen: På bildet fra venstre: Laila Østnor (komiteleder), Frank Gjertsås, Linda Lyngstad Totland, Jon Ragnar Aspnes og Inger Marie Krystad Skåle. 

arkiv

LIERNE: – Vi ønsker å melde om at det også i år vil bli arrangert Li-Martna til sommeren, melder årets martnakomite.

Årets Li-martna avholdes 28.-31. juli, med et variert program for store og små som inneholder masse nytt, men også en del av den tradisjonelle martnan som alle kjenner.

Martnashelga starter torsdag kveld med konsert i Sørli kirke.

Fredag vil det arrangeres ulike opplevelsesturer rundt om i hele Lierne, hvor Visit Lierne tilbyr spennende opplevelser fra ulike reiselivsaktører i kommunen.

Lørdagen er det tradisjonell martnasdag, med bodsalg og underholdning og et levende museum med gamle leker og aktiviteter i husa på Sørli museum.


Tilbake i godt slag


– I år er vi veldig glade for å ha tilbake bakeriet (Drømmebakeriet) på martnasområdet. Det var stor interesse for deres stand da de var med tidligere, og i år er de altså tilbake på martnasområdet igjen, sier Laila Østnor som er leder for årets martnaskomite.

– Det blir også servert underholdning på av ulike slag i løpet av dagen. Det blir gratis familieshow med buktaler Erik Mogeno, som kom i finalen under Norske Talenter i 2010. Som avslutning på dagen får vi en stor auksjon der blant annet Namsen Auto stiller med tre biler, uten minstepris, forteller komitelederen.


Konsert


På lørdagskvelden blir det stor konsert med Anders Jektvik på Sørli samfunnshus, med fest etterpå hvor bandet Byting skal spille.

– Vi ser fram mot ei artig og trivelig helg i Lierne, hvor spennende ting foregår hele helga. Vi ønsker alle velkommen til årets Li-martna, avslutter Østnor.