Filmdebut for populære fugler

I dag tar de sinte fuglene fra mobilspillet «Angry Birds» steget fra små skjermer til det store lerretet på Namsos kino.

Sinte sjarmører: Red, Chuck og Bomba må redde sine naive medfugler fra de slu grisene som har tatt eggene deres. 

NY KRIMGÅTE FRA DANMARK: Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares prøver å nøste opp i en gammel kidnappingssak. 

arkiv

NAMSOS: «Angry Birds Filmen» utspiller seg på den fredfulle Fugleøya, hvor den sinte og utstøtte fuglen Red (Håvard Bakke) også bor. En dag kommer det grønne griser til øya, og de blir ønsket velkommen av fuglene. Red er derimot skeptisk, og når alle eggene på øya blir borte, må han og vennene Chuck (Calle Hellevang-Larsen) og Bomba (Hans-Erik Dyvik Husby) få ut sinnet sitt og hente hjem eggene før de ender som middag for grisene. Det blir med andre ord mye spenning og humor for hele familien i denne animasjonfilmen.

Fra Danmark får vi servert krim, denne gangen med «Flaskepost fra P», regissert av nordmannen Hans Petter Moland. Etterforskeren Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) får en flaskepostlapp som han avfeier som en guttestrek. Det viser seg dog at lappen er det siste livstegnet fra to gutter som ble bortført på 90-tallet. En kidnapper er fortsatt aktiv, og Mørck må stoppe ham før det er for sent.

«Historien om den Sjenerte Giganten» er siste premierefilm, og handler om den middelaldrende Fúsi (Gunnar Jónsson) som fortsatt bor hjemme på gutterommet. En vakker og rørende historie oppstår når han blir tvunget til å begynne på dansekurs.

«Captain America: Civil War» går en uke til på Namsos kino.