«Nullskattevokalist» og rørlegger skal lede «Dagan»

NRK-kjendis og «nullskattevokalist» Torkil Torsvik vil sammen med rørlegger og entertainer Kristoffer Brun lose publikum gjennom årets Kolvereid-dager som konferansierer.

LOKALE: Kolvereid-dagene satser på lokale kjendiser som konferansierer, Kristoffer Brun og Torkil Torsvik. 

arkiv

KOLVEREID: Det satses altså på to vaskeekte Kolvereid-patrioter under Kolvereiddagene 2016. Rørlegger Brun bor på Finnemoen, radiomannen Torsvik bor på Torshov i Oslo. Sistemann har imidlertid aldri lagt skjul på hvor han har røttene.

– Vi har to ting til felles. Vi elsker Kolvereid og vi elsker å synge gamle sanger til langt på natt. Sammen skal vi nok få ordnet liv i gata, sier Torkil Torsvik – radiojournalist i NRK og vokalist i bandet Nullskattesnylterne .

– Her blir det både rør og radio, Elvis og rock and roll, sier Kristoffer Brun, rørlegger, gitarist og vokalist i Elvis- bandet Graceland.

Viser lokale talenter

Konferansierene gleder seg til å lede flere show under årets Kolvereid-dager. De er spesielt spente på det som skal skje på en liten scene midt i sentrumsgata.

– Det blir en arena for lokale underholdere og talenter. Der skal de få vist seg fram. Ingenting slår det å få stå på scenen og trene på å takle et større publikum, så dette er et viktig tilbud under årets Kolvereid-dager, mener Torkil Torsvik.

Utfyller hverandre

– Jeg håper vi utfyller hverandre og at det oppstår magi når vi er sammen på scenen: Den rolige og sindige Finnemo- rørleggeren og en hakket mer hyperventilert bablemaskin fra Oslo, ler Torsvik.

Det er leder av Kolvereiddagene, Torkil Marsdal Hanssen, fornøyd med.

– De er nok litt forskjellige, Elvis-en fra Finnemoen og bablemaskina fra Kirkåsen. Men begge er fantastiske underholdere med lokale røtter, som evner å snakke til og med publikum, sier Marsdal Hanssen.