– Vi stemte for framtida

– Det var et lett valg, sa Per A. Sverkmo etter å ha avgitt sin stemme under den rådgivende folkeavstemninga på Namdalseid – uten å røpe hva han hadde krysset av for.

STEMTE: Aud Sverkmo (til venstre), Lillian Staven, Hjalmar Dyrhaug, Inger Dyrhaug og Kari Anzjøn var blant dem som besøkte stemmelokalet på Namdalseid. De ga uttrykk for at de «stemte for framtida». FOTO: BJØRN TORE NESS 

Ga sin stemme: Inger Holmen (til venstre) og Solveig Løfsnæs Sivertsen tok imot stemmen fra Pål Hågensen mens Sara Hågensen ventet i vogna. 

arkiv

NAMDALSEID: Det var et jevnt sig av eidbygg som ville gi kommunestyret sitt «råd» i spørsmålet om Namdalseid kommune skal bestå som egen kommune eller om man skal slå seg sammen med de andre kommunene som har signert intensjonsavtalen for Midtre Namdal+.

– Vi stemte for framtida – for ungdommen. Jeg tror vi alle sammen har stemt det samme, sa en engasjert gjeng som NA møtte etter at de hadde gjort sin plikt.

Både Aud Sverkmo, Lillian Staven, Inger og Hjalmar Dyrhaug og Kari Anzjøn ga uttrykk for at de har fulgt nøye med på diskusjonen og avisinnleggene om kommunereformen.

– Det har kommet mange meninger, men jeg har ikke hatt sansen for alt som er skrevet. Det har vært en interessant debatt å følge med på, sa Kari Anzjøn.