Eventyrlig for store og små

Denne uka er det klart for to eventyrlige premierefilmer på Namsos kino.

Varmt møte: Det oppstår et uventet vennskap når den lille jenta møter den smågale naboen, Flyveren. 

arkivNAMSOS: Ukas første premiere er «Den lille prinsen», som er filmatiseringa av Antoine de Saint-Exupérys klassiske barnebok med samme navn.

I filmen får vi møte ei lita jente som bor sammen med si mor i en veldig voksen verden. Mora gjør alt hun kan for å gjøre jenta klar for voksenlivet, hvor hverdagen er fylt av alvor og kjedsomhet.

Ved en tilfeldighet blir jenta kjent med den eksentriske naboen, Flyveren. Sammen med sin nye venn får hun innsikt i en verden full av eventyr og lek, også kalt Den lille prinsens verden. Her kan det mest eventyrlige skje, om man bare våger å hoppe ut i det ukjente.

Siste premierefilm denne uka er «Warcraft: The Beginning», som er basert på den populære filmserien «World of Warcraft».

Menneskenes verden, Azeroth, står på randen av krig, når en portal plutselig åpner seg. Noen fæle beist – kalt orker – kommer gjennom fra sin egen verden, Draenor. Den er i ferd med å gå under, og nå vil monsterne overta menneskenes tilholdssted for å kunne overleve.

Anduin (Travis Fimmel) er menneskenes leder, og han må kjempe en kamp som kommer til å avgjøre menneskehetens skjebne for all tid.

«Alice Throught the Looking Glass» og «Angry Birds» går ei uke til på Namsos kino.