Leka presenteres på lokal-tv

Et team fra Trønder-TV vil snart besøke Leka for å gjøre opptak til en presentasjon av kommunen som et ledd i prosjektet «Kortreist».

UNIK GRAVHAUG: Herlaugshaugen på Leka er av Norges største gravhauger og landets største skipsgravhaug, og et naturlig element når Trønder-TV skal til Leka for å lage tv-program. FOTO: ARNFINN HOLAND 

arkiv

LEKA: Tanken bak «Kortreist» er å presentere ulike reisemål innenfor en liten radius fra midten av Trøndelag, og blant flere potensielle reisemål er Leka blant de utvalgte.

Prosjektet «Kortreist» er basert på et samarbeid mellom Trønder-TV, Trøndelag Reiseliv, Wild Norway og Ravnfilm. Formålet med prosjektet er å forene krefter knyttet til produksjon og distribusjon av levende bilder fra reiselivsdestinasjoner i regionen.

Det skal brukes to til tre dager med opptak på Leka, og dette skal resultere et 20–30 minutter langt tv-program for visning på Trønder-TV og nett.

Det skal også bli en kort presentasjon som passer inn i Trøndelag Reiselivs kanaler, rettet mot potensielle tilreisende fjernt og nær.