Bra forhåndssalg til årets festivaler

Festivalsommeren i anmarsj

Vi bikker snart over i juni måned, og så langt ser det ut til at interessen for sommerens lokale festivaler i Ytre Namdal er stor.

Full fest: I fjor kom det mange til Rørvikdagene, og de håper årets festival skal trekke mer folk.FOTO: MARIUS GRANLI 

Har trua: Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors tror billettsalget til konserten med Isac Elliot vil ta seg opp. 

arkiv

RØRVIK: Rørvikdagene, som går av stabelen 26.–30 juli, kunne allerede i februar konstatere at de hadde solgt såpass mange billetter til konserten med hele Norges favoritt-tvillinger, Marcus og Martinus, at de har dekt kostnadene for konserten.

– Det synes vi er kjempegøy. Samtidig har vi lagt prisen på billettene slik at det ikke er en upris sett i forhold til hva andre aktører tar for en konsert med tvillingene, sier leder i festivalen, Sverre Nordahl som håper at det kommer så mange som mellom 2.700 og 3.000 mennesker i pollen under konserten.

Bra forhåndssalg

Han forteller også at konserten med Kurt Nilsen for øyeblikket selger bra.

– Per nå har vi solgt mer billetter på nett enn vi gjorde totalt i fjor. Det er fortsatt mye salg av billetter i døra, men vi ønsker å få stadig mer av salget over på nett. Det at salget går såpass bra nå viser at vi gjør noe rett. Det viser også at folk stoler på det vi gjør, mener festivalsjefen.

– Har dere solgt mange billetter totalt per nå?

– Det har jeg ikke et nøyaktig tall på akkurat nå. Vi skal ha et Rørvikdagene-møte 1. juni hvor vi skal ha en statusoppdatering for å se hvor vi ligger, forklarer Nordahl.

– Håpet er jo selv følgelig å øke antall besøkende fra i fjor. Forhåpentligvis skal Marcus og Martinus hjelpe oss på god veg til å øke besøkstallet, legger Nordahl til.

Populær

I nabobyen Kolvereid er forhåndssalget til årets store begivenhet for tenåringene i området noe labert, men arrangøren av konserten til Isac Elliot under Kolvereiddagan har full tro på at billettsalget vil ta seg opp.

– Vi ville ikke gjort dette hvis vi ikke hadde trodd at det kom til å komme folk, sier Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors.

– Hvor mange billetter må dere selge for å dekke kostnadene?

– Det koster å arrangere noe slikt. Vi leier lyd, lys, scene og sceneområde. Derfor må vi selge en del billetter, forteller Strøm.

– Hvor mange håper dere kommer til torget til konserten?

– Det hadde vært tøft å få rundt 3-4.000. Det har vi aldri greid før, men jeg tror det er realistisk, sier Strøm.