Se lokaloppgjøret mellom Verdal og Steinkjer direkte

SE DIREKTE HER
arkiv

VERDAL: Kampene mellom Verdal og Steinkjer er alltid spesielle. Rivaliseringen går langt tilbake, og begge lags trenere har en enkel jobb med å motivere spillerne foran lørdagens lokaloppgjør på Verdal stadion.


– Jeg trenger ikke å fyre opp gutta foran slike kamper. Det er bare å si «Steinkjer», så blir det full tenning, sier Verdal-trener Jann Rindsem.


– Det er godt å høre. Da har de skiftet inngang fra i fjor. Da var det «Fossum» som var det magiske ordet. Det er flott at de nå fokuserer på hele laget, svarer SFK-trener Odd Einar Fossum lattermildt til Trønder-Avisa.Lagene kan se tilbake på hver sin gode hjemmekamp fra 2015-sesongen. Verdal sjokkerte Steinkjer da de vant hele 4–0 hjemme på våren, mens Steinkjer var klart best da de vant 3–1 på Guldbergaunet i det som ble betegnet som en «seriesemifinale» sent på høsten.

SE FORTLØPENDE HØYDEPUNKTER NEDENFOR: