– Skal snu trenden

Med nytt system på plass, skal Rørviks fotballherrer finne tilbake til vinnersporet igjen.

Tror på opptur: Rørviktrener Per Ivar Fornes håper og tror at vi vil få se flere slike scener i Rørvik-leiren i tida framover. 

arkiv

NAMSOS: Det er i alle fall planen til trener Per Ivar Fornes, som forteller at laget har hatt en svært god periode treningsmessig den senere tida.


– Har satt ting i system

– Vi har fått trent godt og jobbet mye med fysikk. Men viktigst av alt, så har vi rettet fokus på det å sette ting litt mer i system rent spillmessig, forteller Fornes.

– Vi har jobbet mye med det å skape roller i laget, og fokusert på hver enkelt spillers arbeidsoppgaver på banen. Det tror jeg vil gi utslag i kampene framover, sier Fornes.


Tror på tre poeng

Med kun en seier på åtte spilte kamper, har Rørvik fått en tøff start på sesongen. Når laget møter Orkla til tredjedivisjonsoppgjør på bortebane lørdag, har Fornes trua på at det skal løsne for rørvikingene.

– Nå skal vi snu trenden. De siste to kampene har vi vært helt på høyde spillmessig med motstanderlagene, selv om det er blitt tap. Når vi nå er mer trygge på rollefordelingen, føler jeg meg ganske så sikker på at vi skal klare å ta med oss tre poeng på lørdag, sier Fornes, som er forebedt på at det blir en tøff kamp mot Orkla.


Namsos går for seier

– Vi vet at de er gjerrige bakover på banen, samtidig som at de scorer mye mål. Dersom vi lykkes med å fokusere på eget spill, kommer imidlertid dette til å gå vår vei, spår Rørvik-treneren.

Også Namsos spiller tredjedivisjonsoppgjør lørdag. De møter tabellnabo Charlottenlund til heimekamp.

– Vi møter en gjeng rutinerte spillere, men med topp innsats av spillerne våre tror jeg dette går veien, sier NIL-trener Kjetil Hoddø – som håper på mye publikum i Kleppen.