I gode og onde dager

arkiv

Nå er det slutt. Vi møttes første gang høsten 2009, men det ble bare et kort møte. Sommeren 2011 tok du meg inn i varmen, og siden har jeg vært hos deg – dog med et lite års brudd. Vi har opplevd mye sammen, både gode og vonde ting. Du har gjort meg ei erfaring rikere, ja faktisk mange erfaringer rikere.

Uten deg ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Uten deg ville jeg trolig sluttet på journalistutdanninga. Men allerede før jeg startet hadde du gitt meg et godt innblikk i hvordan journalisthverdagen er. Jeg hadde blitt overbevist om at det var det riktige yrkesvalget for meg. Du har lært meg så vanvittig mye med alle utfordringene som har kommet med deg.

Du har lært meg opp til å bli den journalisten jeg er i dag, du har gjort meg stadig mer voksen og selvstendig, samtidig som du har lært meg å jobbe godt i et team. Jeg har hatt så mange gode dager, uker, måneder og år sammen med deg. Det har vært en ren nytelse, men skal innrømme jeg har blitt smålei av deg av og til – men kun i perioder med mye å gjøre.

Gjennom deg har jeg møtt ufattelig mange flotte mennesker. Gjennom deg har jeg fått mange flere venner og støttespillere. Gjennom deg har jeg møtt folk som har gjort livet mitt mye rikere.

I løpet av årene med deg har jeg opplevd veldig mye bra, men det har også vært vonde og tunge perioder. Men du har jo vært der for meg hele tida. Du og alle rundt deg. Fantastisk flotte mennesker, som virkelig bryr seg om meg. Du og alle dem har fortsatt å gi meg glede, utfordringer og fine dager.

Du har virkelig gitt selvtilliten min og selvbildet mitt en skikkelig boost gjennom de siste fem årene. Du har gitt meg så mange muligheter til å utvikle meg selv. Du har gitt meg troen på at jeg er dyktig i mitt fag. Dine folk har hatt tro på meg, og hørt på meg. Jeg har faktisk blitt skikkelig flink. Så flink at jeg nå må avslutte forholdet vårt. Jeg har fått fast jobb i Tromsø, og du blir derfor ikke lenger en del av min hverdag. Men hvem vet, kanskje vi ses igjen en dag?!

Tusen takk for meg, Namdalsavisa, for gode og vonde dager, og tusen nye erfaringer. Det har vært en glede!