Elliot: – Blir en unik konsert i Kolvereid

I en videohilsen til Kolvereid-publikummet, lover den finske popstjerna Isac Elliot en spesiell og unik konsert 11. august.

TIL NAMDALEN: Det finske tenåringsidolet Isaac Elliot kommer til Kolvereid i august.  Foto: Junge, Heiko

arkiv

KOLVEREID: – Den 11. august kommer jeg tilbake for å gjøre en spesiell og unik performance for det lokale Røde Kors i… Kolvereid heter det! sier Elliot med klar og tydelig uttale i videoen som Kolvereiddagan har publisert på sin Facebook-side.

– Unik kveldskonsert

I videoen snakker Isac Elliot for første gang

– Men vet dere hva? Jeg kommer tilbake, sier Elliot med konserten på torsdag under Kolvereiddagene i tankene, før popstjerna legger til:

– Det blir en unik kveldskonsert, så jeg håper å se dere alle der! See you! sier popyndlingen og bruker høyrehånda til å hilse direkte til fansen.

 


– Helt fantastisk

Til tross sin unge alder, kan Isac Elliot allerede se tilbake på en bemerkelsesverdig artistkarriere. Popfenomenet som fortsatt er bare 15 år, turnerer i USA nå i juni, før han kommer til Kolvereid i august. I Norges minste by forbereder de seg på det som blir den største konserten noensinne.

– Det er nesten ikke til å tro. At det største popfenomenet som Norden har å by på kommer til Norges minste by, er ikke mindre enn fantastisk, jubler Kari Strøm i Kolvereid Røde Kors, som står bak konserten.