Tor Bach er død

Det var skikretsleder Tor Bach som døde under Steinfjellstafetten lørdag.

DØD: Skikretsleder Tor Bach fikk et illebefinnende etter å ha deltatt i Steinfjellstafetten. Livet sto ikke til å redde. 

arkiv

NAMSOS: Den utflyttede Kolvereid-mannen, som de siste årene har vært bosatt på Inderøy, døde etter at han hadde løpt  en etappe i Steinfjellstafetten lørdag.

Han deltok for familielaget Haug/Bach i stafetten, og kjente seg uvel etter at han hadde gjennomført sin etappe. 

Helsepersonell kom raskt til stede for å bistå Bach, men livet sto ikke til å redde.

– Familien finner trøst i at Tor døde mens han holdt på med noe han hadde stor glede av og syntes var meningsfullt. Han rakk å fullføre sin etappe og kom i mål før han segnet om. Til tross for at han umiddelbart fikk god og profesjonell hjelp, sto livet dessverre ikke til å redde, sier Roar Bach, bror til avdøde.

Ledet skikretsen

Bach har vært sentral i Nord-Trøndelag Skikrets i svært mange år.

Han har sittet som leder for Skikretsen siden 2011, et verv han hadde også ved sin bortgang.

I forrige periode satt han også i skistyret i Norges Skiforbund.

Dypt savnet

Siden 1. juli 2011 jobbet Tor Bach som markedskonsulent i Trønder-Avisa-konsernet. Administrerende direktør Arve Løberg sier at dødsbudskapet kom som et stort sjokk på alle medarbeiderne i Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Snåsningen, Lokalavisa, Steinkjer-Avisa og Inderøyningen.

– Tor Bach var en meget god kollega og medarbeider i Trønder-Avisa. Han har jobbet i konsernet i snart fem år og vil bli dypt savnet både blant kolleger og kunder i hele Nord-Trøndelag. Han bidro hver eneste dag med å leve opp til vårt slagord om å være levende engasjert. Dette engasjementet og hans lune vesen vil vi savne. Men først og fremst går våre tanker og dypeste medfølelse til kona Elisabeth, de tre barna og den øvrige nære familien til Tor. De har mistet en omsorgsperson av de sjeldne», sier Løberg.