Åpner scene for lokal underholdning

I samarbeid med NTE og Musikkrådet, etablerer Kolvereiddagene scene for lokale kultur - og underholdningsinnslag.

Utfordrer ungdommen: Kirsti Dahl Sæternes (ved pianoet), (bak f.v) Thea Sandnes, Kaja Jakobsen, Marie Laugen og Brynjulf Flasnes fra valgfaget sal og scene ved NUS. 

arkiv

KOLVEREID: Scenen skal bli brukt under årets utgave av Kolvereiddagene.

– Å kunne ha en mindre konsertscene for lokale kor, korps, band og talenter er noe vi har ønsket oss lenge, sier Brynjulf Flasnes, leder i Nærøy musikkråd.

Håper på unge talenter

Musikkrådet jobber sammen med Kolvereiddagene 2016 med å få på plass et spennende program for NTE-scenen. Kolvereiddagenes ungdomsambassadører Tora Sylten Stokland og Thea Urdshals Johansen, håper på lokale underholdere på NTE-scenen.

– Det er så utrolig mange flinke ungdommer som kan stå på den scenen. Vi utfordrer alle dem til å ta kontakt med Musikkrådet, og vise at ungdom er tøffe nok, sier tospannet.

I Kolvereiddagenes pressemeldng står det at målet er å servere en rekke minikonserter og miniforestillinger hver dag under festivalen, og at forestillingene på NTE-scenen blir gratis.

– Perfekt mulighet

Årets konferansier Torkil Torsvik mener scenen er en perfekt mulighet for unge talenter til å få vist seg fram.

– Her får vi vist fram lokale underholdere og talenter. Ingenting slår det å få stå på scenen og trene på å takle et større publikum, mener Torsvik.

Kolvereiddagene 2016 er svært glade for å ha fått med seg NTE på laget.

– NTEs bidrag gir oss god drahjelp til å utvikle den store folkefesten på Kolvereid, sier Sissel Moe Forås Schjelderup i Kolvereiddagene 2016.