Holder solid grep om løperne

Mens Steinfjellstafetten mistet mange lag, holder St.Olavsloppet fast grep om sine lag.

SLEKTSTREFF: Familielaget Tyllåm Feill og Bråkmakeri fra Overhalla/Høylandet er et morsomt innslag i St.Olavsloppet. I år er laget på plass igjen. Dette bildet er fra stafetten i 2014. 

NAMDALSEID: Namdalseid er påmeldt også til årets stafett, og Bård Jørgen Elden er klar for å ta etapper. Som han gjorde i stafetten i fjor. 

arkiv

NAMSOS: For ved påmeldingsfristens utløp, har 170 lag meldt seg på. Det er nøyaktig like mange som deltok i stafetten i 2015.

Også blant namdalaske løpsentusiaster har St.Olavsoppet en helt spesiell plass.

Til årets stafett er ni lag påmeldt. Det betyr at over 200 namdalinger løper den grenseløse stafetten for et namdalsk lag. I tillegg kommer alle som løper for andre lag. En rask oversikt som NA foretok i fjor, viste at 300 namdalinger var med. Det gjorde løpet til det neste største løpet i Namdalen i 2015.

I år er familielaget «Tyllåms feill og bråkmakeri» tilbake på start. De har vært med flere ganger tidligere, men sto over stafetten i fjor. I år er de altså med.

Det er også Namdalseid, som kom med i stafetten for to år tilbake, og er på plass i Østersund 29. juni når startskuddet går for årets stafett.

Namdal Løpeklubb stiller to lag i mosjon mix, og to lag i mosjon damer. Totalt stiller de altså med imponerende fire lag.

Ytre Namdal Løpelag, Spillum IL og Overhalla er også faste lag i stafetten, og er med også i 2016.

Det er derimot ikke Namsos løpeklubb, som har vært med i alle år, som for første gang på svært mange år ikke deltar i St.Olavsloppet.

Som tidligere nevnt er det ingen konkurranseklasse i år. Derimot er alle lagene samlet i to klasser: mosjon mix og mosjon damer.

I mosjon mix er 159 lag påmeldt, mens 11 lag er påmeldt i dameklassen. I tillegg kommer 25 lag som løper «endagersstafett».