Rørvik ble knust av Blink 2

Rørvik gikk på sitt sjette strake tap da de gjestet Nye Blinkbanen onsdag kveld.
arkiv

STJØRDAL: Det så ut til å bli en pangstart for rødtrøyene i kampen mot Stjørdals-Blink 2 da Eric Fjærli fikk en kjempesjanse minutter ut i omgangen. Det ble dessverre med sjansen, og Blink svarte med scoring etter fire spilte minutter.

Ti minutter ut i kampen dro Rørviks Mads Ola Bergslid på seg rødt kort innenfor 16-meteren. Dermed avanserte vertene, som ligger midt på tabellen, med enda et mål etter scoring på straffe.

Nedturen ble desto større da Blink banket inn nok en ball like etter hvilen. Elleve minutter ut i andreomgangen dro de ytterligere i fra med ny scoring. 20 minutter ut i omgangen så det imidlertid lysere ut for rødtrøyene. Olav André Fausa prøvde seg med et skudd mot mål, men ballen traff en motspiller og ble reddet av keeper.

Minuttet senere fikk Rørvik endelig sin redusering etter at Kay Rune Edvardsen satte ballen kontrollert i mål på straffe. Gleden ble kortvarig da Blink igjen sendte seg selv til en firemålsledelse like etter. Rørviks Andreas Skeie fikk en kjempesjanse alene med keeper ti minutter før kampslutt, men keeper reddet.

I det 90. minutt satte Blink spikeren i kista med ny scoring. Resultatet ble 6-1 til Stjørdals-Blink 2.

Dermed måtte de dra slukøret tilbake til Rørvik uten poeng. Etter ti spilte kamper så langt i sesongen har Rørvik bare vunnet én. De ligger foreløpig på bunnen av tabellen. Neste lag de møter blir Steinkjer. Denne kampen spilles lørdag på heimebane.