Avsluttet biltur med Åge-signatur

Gutta i langtigjen.no kom seg helt fram til Royal Albert Hall, og for å toppe det hele, signerte helten bilpanseret.

SIGNERTE PANSERET: Lars Øvereng og Torbjørn Tørset kom fram til London med Asconaen og fikk signatur av Åge Aleksandersen. 

arkiv

LONDON: 3. juni startet Lars Øvereng og Torbjørn Tørset på en reise med en Opel Ascona fra 1971, som skulle ta dem fra Kirkenes, via Hammerfest, Vinstra og Kvål. Før de til slutt skulle ende opp i London og Royal Albert Hall. I to uker har de to kompisene fartet langs hele Norge, utrolig nok uten et eneste skjær i sjøen.

– Det har vært en helt utrolig reise. Vi har møtt utrolig mye folk og det har gått kjempegreit. Det har jo gått mye i Åge på stereoen, så det kan hende vi tar en liten pause fra det når vi kommer heim til Namsos, sier Øvereng.

Torsdag fikk Åge selv se bilen som har fulgt ruta til låten som er den direkte årsaken til at han fredag kveld spiller for for tusen i selveste Royal Albert Hall.

– Å få avslutte denne tren med en signatur fra Åge gjør det hele utrolig artig. For oss var jo dette en reise tilbake til ungdomstida. Det var en slik bil vi hadde da jeg var ung, og som jeg hadde da jeg fikk lappen, men den gang hadde jeg ikke muligheten til å style den opp slik jeg har gjort nå. Lørdag skal jeg sette meg i bilen for å kjøre tilbake til Trondheim. Bilen har ikke sviktet meg, så det gjør jeg med glede, sier Tørset.