Fra rektor til KS og kulturskolerådet

Rektor ved Namsos kulturskole, Ann Evy Duun begynner som rådgiver/prosjektleder for felles kultursatsing i Nord-Trøndelag.

NY JOBB: Kulturskolerektor Ann Evy Duun begynner i ny jobb til høsten. 

arkiv

NAMSOS: – Jeg synes det er spennende at to sentrale organisasjoner samarbeider om et felles kulturprosjekt, og ser fram til å starte i jobben, sier Duun.

Stillinga er en toårig prosjektstilling, hvor Avdeling for utdanning i KS er arbeidsgiver, men hvor en del av stillinga er tilknyttet Norsk kulturskoleråd Nord-Trøndelag som rådgiver. Arbeidsoppgavene vi bli av både nasjonal og regional karakter.

Duun har de siste årene vært rektor ved Namsos kulturskole.

– Jeg ser fram til å heve min kompetanse for så å komme tilbake til Namsos kommune igjen. Jeg setter stor pris på at kommunen gir meg denne muligheten, sier Duun.

Før det var hun kulturskolekonsulent for Norsk kulturskoleråd Nord-Trøndelag, så hun er godt kjent med arbeidet i rådet. Hun var også en del av ekspertutvalget for kunst og kultur i opplæringa, som våren 2014 ga råd til kulturministeren og kunnskapsministeren via rapporten «Det muliges kunst». Duun har også vært rektor ved Fosnes kulturskole, og pedagog ved både kulturskolene i både Fosnes og Namsos.

– Jeg gleder meg over å få komme tilbake til det sterke kompetansemiljøet i Norsk kulturskoleråd, sier Duun, som har fått to års permisjon fra stillinga i Namsos. Assisterende rektor Terje Vie vil fra høsten ta over for Duun inntil videre.