Sjekk hvem Mai-Britt fra Overhalla traff i Notting Hill

... men er det ikke?

Notting Hill ble verdenskjent i filmen med samme navn. Gjett hvem Mai-Britt Skaret (59) fra Overhalla traff på samme sted?

Snakk om tilfeldigheter. Da favorittskuespiller Hugh Grant dukket opp i Notting Hill, stedet han udødeliggjorde i filmen med samme navn, spratt Mai-Britt Skaret opp fra stolen og tok dette bildet.  

UTENFOR PUB: Rønnaug Aaring, Roger Angelo, Arne Magne Galguften, Mai-Britt Skaret, Per Kristian Skaret, Mona Galguften, Merete Fuglem og Jomar Sagmo.  Foto: Privat

BOKHANDEL: Butikken Hugh Grants rollefigur arbeider i er en virkelig bokhandel i Notting Hill.  Foto: Mai-Britt Skaret

UDØDELIGGJORT: Dette skiltet viser at restauranten ble udødeliggjort i filmen Notting Hill.   Foto: Mai-Britt Skaret

arkiv

LONDON: Sammen med ektemannen Per Kristian og tre vennepar bestemte Mai-Britt Skaret seg for å gå fra hotellet til Notting Hill – i forkant av Åge-konserten i Royal Albert Hall fredag.

Ikke uten grunn: Mai-Britt er svoren fan av både filmen og hovedrolleinnehaver Hugh Grant.


Favorttfilm


– Sammen med Pretty Woman er det favorittfilmen. Det er en koselig kjærlighetsfilm. Det er ikke en dyp historie, men den har en happy ending, beskriver hun.

Men hva er oddsen for å treffe Grant på stedet han udødeliggjorde i filmen?

– Jeg har sett filmen fire ganger, det er en fantastisk fin film. Og jeg hadde lyst til å se den blå døra i huset han bodde i, bokhandelen der Hugh Grant jobbet og benken der han og Julia Roberts sitter på i sluttscenen, sier Mai-Britt.

Notting Hill er kjent som et fasjonabelt område, med store viktorianske hus og eksklusive butikker og spisesteder. Samtidig har området en levende alternativ kultur, som blant annet er synlig i de mange bruktbutikkene for musikk rundt Notting Hill Gate, ifølge Wikipedia.

Området ble internasjonalt kjent gjennom filmen Notting Hill med Julia Roberts og Hugh Grant i hovedrollene. Filmen viser blant annet markedet i Portobello Road og de typiske offentlige hagene på områdets plasser. Butikken Hugh Grants rollefigur arbeider i er en virkelig bokhandel i Notting Hill.


– Spratt opp


Venneflokken satte seg ned utenfor en pub for å drikke øl. Etter en halvtimes tid skjedde det som fikk Mai-Britt og svigerinna Rønnaug Aaring til å måpe.

– Hugh Grant og kjæresten stoppet for å prate med et par med ei barnevogn utenfor restauranten der filmen ble spilt inn i 1999. Da spratt jeg og Rønnaug opp fra stolen og tok bilde med mobilen. Han prøvde å skjule seg, men vi ser godt at det er ham. Han er blitt gråere i håret, men er fortsatt en flott mann, sier Skaret.

– Jeg og Rønnaug følte oss «starstrucked». Hun er minst like glad i filmen som meg, hun har sett den 20 ganger, sier hun.

For snakk om tilfeldigheter. Men ingen trodde på stjernemøtet før hun viste fram og sendte bilde av beviset til venner og kjente.

– Det var så artig. Åge var hovedretten under London-oppholdet. Men dette var en veldig fin forrett, fastslår Mai-Britt Skaret.