NM-bronse til namsosutøvere

Namsos vannpoloklubb ble nummer tre da det nylig ble arrangert uoffisielt NM i vannpolo for seniorer i Tøyenbadet.

Namsos vannpoloklubb: Fra venstre Børre Sagmo (trener), Mats Sagmo, Kristian Fløan, Benjamin Geving, Brage Minsaas, Vivian Jensen, Espen Bårdevik, Ingrid Hårstadstrand, Benjamin Andre Eid, Lisa Hårstadstrand og Harriet Engesvik. Liggende foran: Eskil Kløvvik. FOTO: Privat 

arkiv

OSLO: – Grunnen til at det omtales som «uoffisielt» NM, er at det ikke var nok «rene» klubblag som stilte i konkurransen, forklarer Harriet Engesvik i Namsos vannpoloklubb.

Hun forteller om god innsats i bassenget fra utøverne i klubben, som vant bronsefinalen – og dermed ble tredje beste seniorlag i Norge.

– Vi spiller jevnt med de fleste lagene vi møter, det er gøy å se. Vi er godt fornøyd med å ta bronse, selv om vi ser at vi fortsatt har litt å gå på rent spillmessig, oppsummerer Harriet Engesvik.

Laget hadde litt stang ut i de innledende kampene under NM, men tok seg likevel til en bronsefinale. Der gikk det langt bedre for namsosingene.

– Vi spilte bra og fikk revansjert tapet for Stavanger i de innledende rundene. Vi hadde overtaket i store deler av kampen, forteller Engesvik om kampen som endte i tomålsseier til seniorene i Namsos vannpoloklubb – 14-12.

Nå skal utøverne ta seg en velfortjent ferie.

– Det ble en fin avslutning på sesongen dette. En del av spillerne flytter på seg i løpet av sommeren, så vi står ovenfor et generasjonsskifte i klubben nå.

– Heldigvis har vi mange yngre, ivrige spillere som kommer opp og kan bidra, sier Engesvik.

NM vannpolo


Sluttstilling

Nr 1: Vika 1

Nr 2: Lambertseter

Nr 3: Namsos

Nr 4: Stavanger

Nr 5: Vika 2