Får vi en smak av sommer?

I morgen blir det sol og høye temperaturer i stort sett hele Namdalen. Ifølge Yr.no vil finværet fortsette til uka.

BADING PÅ ØRA: Mathilde Øien, Thea Linnea Øien, og Lone-Malen Øien koste seg i vannet på Namsos camping.  

PÅ CAMPINGTUR: Bente Myhr (fra venstre). Marit Fikse. John Fikse og Bjørn Myhr.  

arkiv

NAMSOS: – Hurra! reagerer Lone-Malen Øien (10) når NA forteller henne værmeldingen for de neste dagene. Sammen med søskene Mathilde (13) og Thea Linnea Øien (11) var hun en av de som turte å bade i det forholdsvis kalde vannet på Øra.

 – Da bli det mer bading framover, sier Thea Linnea mens hun ligger å dupper i vannet.

 – Det blir varmt i vannet etter hvert, sier hun mens prøver å unngå hakking av tenner.

Lørdag har det vært sol og fint vær i stort sett hele Namdalen, og i morgen skal det ifølge værmeldingen bli enda bedre.

Pent vær i vente

Yr.no sitt værvarsel lover godt for de neste dagene. I Namsos skal det søndag bli sol og 21 grader, dermed burde alt ligge til rette for en solrik og vellykket åpningsdag av den nye paviljongen på Klompen

Mandag vil det bli nesten like bra med 18 grader og sol. Resten av uka vil det bli jevnt pene dager, med temperaturer opp mot 20 grader. Neste lørdag skal det bli regn, før godværet fortsetter igjen.

I Ytre Namdal vil det muligens bli enda bedre vær, da Yr.no varsler sol søndag, og hele neste uke, med unntak av på mandag. Her vil det derimot bli litt lavere temperaturer som vil variere mellom 18 og 13 grader.

I Grong meldes det om varmt vær (opp mot 25 grader), men med en del overskyet og regn neste uke.

I Røyrvik meldes det pent vær til neste uke, og mellom 15 og 20 grader på graderstokken.

Flatanger kan vente seg mest sol, men også dager med overskyet og litt regn. Temperaturene vil variere mellom 20 og 13 grader.

Nyter sommerhelga

Marit og John Fikse, bruker ofte å ta turen til Namsos camping sammen med naboene Bjørn og Bente Myhr. Verdalingene koser seg ekstra når sola titter fram.

– Øra er definitivt en favoritt når det kommer til å dra på weekendtur med campingvogna, sier Bente Myhr, mens resten nikker bekreftende.