Namsos gikk på et nytt tap etter dramatisk kamp mot KIL/Hemne

Ny nedtur for NIL

Namsos' menn utlignet to ganger, men måtte se seg slått av KIL/Hemne etter en scoring i kampens siste minutt.

BLE STOPPET: Oscar Andreassen og Namsos kom til kort mot KIL/Hemne  Foto: Bastian Øien Alstad

arkiv

NAMSOS: Det var blåtrøyene som kom best i gang på Kleppen stadion lørdag ettermiddag. Da 19 minutter var spilt, gikk Kristoffer Fjeseth på raid, og sende ballen videre til Kristian Fossum, som igjen rullet kula til Oscar Andreassen. Unggutten gjorde ingen feil fra 12 meter, og satte ballen sikkert i motsatt hjørne fra skrått hold.


Jevnspilt første omgang

Resten av omgangen skulle bli relativt jevnspilt, og det så lenge ut til at Namsos skulle ro i land 1-0 til pause. Slik ble det altså ikke. I det 45. minutt var KIL/Hemne frampå og puttet inn utligningen. 1-1 til pause på Kleppen stadion i varmt sommervær.

Da dommeren igjen blåste i gang kampen, var det KIL/Hemne som var ivrigst etter å score ledermålet.

Allerede etter 50. minutter var KIL/Hemnes kaptein frampå å puttet inn ledermålet. Etter scoringen var laget fra Sør-Trøndelag klart best, men da klokka viste litt over 60 minutter fikk Alexander Breistrand en god gjennombruddspasning, og løp ifra motstandernes forsvar.


Utlignet to ganger

Breistrand var klinisk i avslutningsøyeblikket, da han breisiet ballen i lengste hjørne til 2-2. Det ville seg ikke for Namsos denne kampen, og KIL/Hemne tråklet seg gjennom å satte inn 2-3 i det 74. minutt. Namsos ga seg ikke, og Breistrand var frampå igjen å satte inn 3-3. Denne gang satt han ballen sikkert i nærmeste hjørne.


Senket på overtid

Etter scoringen fikk Namsos blod på tann, og kjempet heroisk for å slå laget fra Kyrksæterøra.

Istedenfor ble det KIL/Hemne som fikk dunket ballen i krysset i det 90. minutt. Etter scoringen ble det noen dramatiske sluttminutter, der det ble delt ut kort i hytt og gevær. Tomålsscorer for KIL/Hemne ble utvist på overtid, etter mye kjefting nede ved hjørneflagget. Da dommeren blåste av kampen måtte altså namsostrener Kjetil Hoddø se sitt mannskap gå på nok et tap.

– Det gikk ikke vår vei i dag, men jeg syns vi gjorde en god prestasjon, sa Hoddø etter kampslutt.