Rørvik med surt tap på overtid

Rørvik lå an til å ta sitt første poeng på åtte kamper. Så scoret Byåsen 2 to minutter på overtid.

GOD KAMP: Keeper Thomas Strand reddet straffespark for Rørvik, men det ble likevel tap mot Byåsen borte for rødtrøyene. Arkivfoto 

arkiv

TRONDHEIM: – Dette var forferdelig surt. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si. Spillerne er forferdelig skuffet nå, og det må de også få lov til å være, sier Rørvik-trener Per Ivar Fornes etter kampslutt søndag kveld.


Jevnspilt oppgjør


Byåsen gikk tidlig opp i ledelsen i oppgjøret, men Rørvik hadde også sine sjanser foran mål. Like før pause fikk rødtrøyene endelig hull på byllen, da evigunge Gunnar Hemming traff klokkeklart fra tre meter etter en corner signert Andreas Druzkowski. Hemming satte ballen sikkert i mål, og lagene gikk til pause på stillinga 1–1.

Også andre halvdel ble jevnspilt. Halvveis ut i omgangen, fikk Byåsen tildelt straffespark. Den reddet imidlertid Rørvik-keeper Thomas Strand på mesterlig vis, og holdt dermed Rørvik inne i kampen.

På tross av flere målsjanser begge veier, så det ut til at kampen skulle ende i poengdeling.

Det var før heimelaget Byåsen la på til 2–1 to minutter på overtid – og dermed snøt Rørvik for poeng.

– Dette var en jevn kamp som kunne bikket begge veier. Jeg synes synd på guttene, de hadde fortjent poeng i dag, fastslår Per Ivar Fornes.


God innsats


Rørvik-treneren mener imidlertid det er mye positivt å trekke fram fra søndagens kamp i Trondheim.

– Alle spillerne jobber knallhardt og står løpet ut, selv om vi er uheldige og får en scoring mot oss på slutten, fastslår han.

– Gledelig er det også at vi begynner å se at formasjonsspillet vi har jobbet med de siste ukene begynner å gi positivt utslag. Det sitter ikke som støpt enda, men konturene er der, sier Fornes – som nå ser fram mot ny kamp neste helg, da mot Charlottenlund.

– Vi skal jobbe knallhardt fram mot det oppgjøret.