Blir det go'vær i juli?

Hvor mange sommerdager blir det i juli år? Har du en anelse, kan du stikke av med spekeskinka.

Varmt i Juli: Hvor mange dager i juli vil gradestokken passere over 20 varmegrader, tror du? Send inn ditt forslag til NA før 30. juni og vær med i konkurransen om spekeskinke og NA-termometer. 

arkiv

NAMSOS: Blir det supersommer i juli? At temperaturene går langt over 20-tallet på gradestokken? Eller blir det en sommer full av regn og temperaturer på 12 grader?

Har du en anelse og lyst til å komme med et forslag, kan du sende inn ditt forslag og være med i trekninga av NAs spekeskinke.

En sommerdag regnes som en dag over 20 grader målt ved Namsos lufthavn.


Flere dager enn i fjor?

Har du en anelse om hvor mange godværsdager det blir i sommer?

NA har kjørt «Tipp sommerværet»-konkurransen siden 1972. Da har det variert fra alt mellom tre og 26 sommerdager, med juli i 1981 som den dårligste. Ser vi tilbake på de siste årene, var det i 2015 var det kun sju dager over 20 grader. Året før var en super- sommeren med hele 26 sommerdager i juli.

Du kan delta i konkurransen ved å fylle ut kupongen du finner i avisa, eller sende en SMS merket NAsol med antall dager til 2005.

Forslagene må komme inn før 30. juni. Så her haster det om du ønsker å være med i kampen om sommerskinka fra Namdalsavisa. I tillegg til vinneren, deler vi ut NA-termometer som trøstepremier.