Klart for (u)trivelig gjensyn

20 år etter at de var på besøk sist, inntar romvesenene fra «Independence Day» Namsos kino på ny.

Dramatisk: Nok en gang blir jorda angrepet av lumske romvesener, og nasjonene må stå samlet for å drive dem bort. 

arkiv

NAMSOS: «Independence Day» har rukket å bli en science fiction-klassiker, og mange venter i spenning på oppfølgeren som har premiere denne uka.

«Independence Day: Resurgence» foregår 20 år etter det første angrepet fra det ytre rom, som menneskene vant til slutt. Men tro ikke at monsterne fra verdensrommet har tenkt å gi seg så lett.

Nasjonene på jorda har siden sist gått sammen for å lage et forsvarsprogram, men de skal virkelig få kjørt seg i et angrep de umulig kunne forutsett.

Det er også klart for danske «Under sanden», som følger den danske sersjanten Carl Rasmussen (Roland Møller) i tida like etter slutten av andre verdenskrig.

Han skal lede ei gruppe unge og livredde tyske krigsfanger, som sendes til den danske vestkysten for å grave opp miner nazistene gravde ned under krigen. Under det livsfarlige arbeidet blir Carl utfordret på sitt oppbygde hat mot tyskerne, og begynner å se deres grusomme skjebner i etterkrigstida.

«Love & Friendship» er siste ordinære premiere, hvor vi får møte den ferske enka Lady Vernon (Kate Beckinsale) prøver å være Kirsten Giftekniv for sin datter - og seg selv.

«Istid 5: På kollisjonskurs» har førpremiere denne uka.

«Kjæledyrenes hemmelige liv» og «Et helt halvt år» går en uke til på Namsos kino.