Nytt på nettet

arkiv

Jeg har tidligere kritisert NRK (Nasjonal Reprise Kanal) for deres programtilbud nå på sommeren. Det ser ut til at de mener det ikke forgår noe av interesse på denne årstiden, derfor blir vi foret med endeløse serier med antikviteter, mat og hagestell.

Men det også viktig å se hva nettet forer oss med på denne tiden, og ikke bare på denne tiden, fordi mye av dette foregår hele året. Jeg har derfor sett hva som byr seg av viktige ting rundt omkring på diverse norske nettsteder.

Det første jeg traff på var følgende nyhet: «Jeg skal gå sommeren i møte med hår under armene» Dette var overskriften, og jeg beklager å måtte si at jeg ikke vet mer om dette, fordi jeg mistet interessen helt. Det skulle vært morsomt å vite hvor mange som klikket seg inn på denne spennende saken.

Det samme nettstedet kunne fortelle at Sophie Elise hadde meddelt dem at hun hadde gått opp ni kilo. Det sto ikke hvor disse nye kiloene var kommet, men jeg kan opplyse om at dette er ingen rekord. Det vet jeg av egen erfaring, men jeg tror jeg holder det for meg selv.

Et annet nettsted kan fortelle at «skjeggtoppen er nådd» Heller ikke der kan jeg bringe detaljer, da jeg gikk hastig videre etter andre epokegjørende nyheter.

Jeg ble ikke skuffet. En av våre riksaviser kunne meddele følgende: »Panamakanalen er avduket» I følge min ordbok betyr å avduke at man «fjerner et dekke, ofte et flagg, under en høytidelig seremoni» Jeg synes det er en større prestasjon å innhylle Panamakanalen i f.eks. et flagg enn å ta bort det samme flagget. Jeg ville heller ha sett på da kanalen ble pakket inn enn avduket. Den er jo tross alt 80 km lang. Men det var det ingen medier som skrev noe om.


Skulle det skje noe mer viktig, kommer jeg tilbake.