Her stopper de kanoen

I løpet av ferden nedover Namsen vil Birger Aarmo og Ole Anders Johnsen Fougner stoppe for å snakke med folk og ha både lunsj- og kveldssendinger live. Lokalbefolkninga oppfordres til å møte opp for å lage litt liv.

Testtur: Fredag kveld var padleduoen på testtur fra Rossetnes og et lite stykke ned Namsen. 

arkiv

Padlerne tar sikte på å ha to sendinger med publikum hver dag. en rundt lunsjtider og en på kveldstid. Her er stoppestedene.

• 03.07.2016: Den første kveldssendingen sendes live, like før Aarmo og Fougner tar fatt på den ukelange reisen. Det hele skjer klokken 21.30 ved Mellingen Camping

De starter å padle klokken 22.30 samme kveld. Deretter padler de så lenge de orker den natta.

• 04.07.2016: Midt på dagen inviterer de til lunsjsending i Namsskogan sentrum før ferden går videre nedover elva. Når de når Brekkvasselv går de i land og starter kveldssendingen.

• 05.07.2016: Dagens lunsjsending vil foregå i Trongfossen, og om kvelden skal de ha ankommet Namsskogan familiepark park.

• 06.07.2016: De tar sikte på å få padlet en del på kvelds- og nattetid, og når onsdagens lunsjsending er duket skal de ha ankret opp i Aunfoss. Når kvelden kommer inviterer de til kveldsending i Båtstø like nedenfor Nedre Fiskumfoss.

• 07.07.2016: Neste etappe fører dem ned til Seem arena for lunsjsendingen, og om kvelden står de klare ved melhus gård til å gi seerne en flott kveldssending.

• 08.07.2016: Nå skal de to eventyrerne ha ankommet Sellæghylla inne lunsj og sendinga skal foregå på Hyllenget. Kveldssendingen går av stabelen på Melen.

• 09.07.2016: Nå nærmer vi oss slutten med stormskritt, og midt på dagen seiler Birger Aarmo og Ole Andres Johnsen Fougner inn til Spillum dampsag. Ferden går så til Namsos sentrum for selve finalesendinga.