Kan bli vanskelig å få kjøpt Elliot-billett i døra

Arrangørene av Kolvereiddagene spår at det kan bli vanskelig å få kjøpt billetter i døra på den kommende Isac Elliot-konserten.

Spår lang kø: Arrangørene av den kommende Isac Elliot-konserten i Kolvereid tror det blir lange køer. 

arkiv

KOLVEREID: I ei melding til NA skriver arrangørene at om du ikke har sikret deg billett på forhånd, kan du bli stående utenfor sperringene når Isac Elliot går på scenen i Kolvereid 11. august i år.

– Intet mindre enn «en spesiell og unik konsert» lover Isac Elliot når han går på utescenen på Kolvereiddagene. Det har fansen fra sør til lengst nord i landet fått med seg. Det kan være lurt å sikre seg adgang allerede nå, sier Kari Strøm hos Kolvereid Røde Kors, som står bak arrangementet.
– Vi venter mye folk. For å unngå lange køer og forsinkelser ved inngangen, må vi prioritere dem som har med seg forhåndskjøpte billetter, sier Strøm.

Billettbestillingene tikker inn fortløpende, og for å være sikker på å komme inn på konsertområdet før det finske popfenomenet endrer scenen med sine dansere, kan det være lurt å skaffe seg det magiske adgangsbeviset før du reiser på ferie, mener arrangørene.

– Ja, det tror jeg er lurt. Ellers kan det være at du må belage deg på å stå lenge i kø. Blir det så mye folk som vi håper og tror, er forhåndsbilletten den beste garantien for at du er på rett sted når konserten starter, sier Strøm.


  • Les også:

    Nordens største popfenomen kommer til Kolvereiddagene

    – Nesten ikke til å tro

    Sett av datoen 11. august. Da er det store ting på gang under Kolvereiddagene. Ungdomsidolet Isac Elliot kommer til Norges minste by.Isac Elliot har i juni gjennomført en strålende turné i USA, og skapte nær sagt kaos da han nylig gjorde en opptreden i Oslo. I en videohilsen til fansen på www.kolvereiddagene.no snakker han direkte til sine store norske fanskare.

– Den 11. august kommer jeg tilbake for å gjøre en spesiell og unik performance for det lokale Røde Kors i Kolvereid. Det blir en unik kveldskonsert, så jeg håper å se dere alle der! See you, sier pop-yndlingen.


  • Les også: Engelen fikk møte helten