Rørvik brøt den onde sirkelen

Spilte uavgjort mot Charlottenlund.
arkiv

TRONDHEIM/RØRVIK: Det endte 2-2 da Rørvik møtte Charlottenlund i Trondheim lørdag. Begge målene til Rørvik kom de siste ti minuttene. Da tavla viste 85 minutter reduserte Gøran Myhre til 2-1, og bare ett par minutter etter satte han igjen ballen i mål.

Jubelen sto i taket da de to målene ble satt, og Rørvik var tydelig glade for å ta med seg poeng heim.

– Det er godt å avslutte vårsesongen med poeng, sier trener Per Ivar Fornes, som var fornøyd med å ta med seg det første poenget på ni kamper.

– Det var veldig fortjent med poeng idag. Ser vi på målsjansene hadde vi fortjent å ta med oss tre, men dette bygger vi videre på, sier treneren, som påpeker at hele laget jobbet hardt i møte med Charlottenlund.

– Vi skal jobbe knallhardt i høstsesongen for å få mest mulig poeng, sier han.