– Jeg ble helt skjelven

Rigmor Flosand ble stum av glede da hun fikk telefon fra NA om at hun hadde vunnet årets reisesjanse og et gavekort på 10.000 kroner.

Gledelig overraskelse: Rigmor Flosand synes det var kjempeartig å vinne årets reisesjanse. Hun hadde ikke planlagt noen ferietur i år, men nå blir det kanskje storbytur sammen med kjæresten i løpet av sommeren. 

arkiv

RØRVIK: – Jeg må si at jeg ble helt stum da telefonen ringte i morges og jeg fikk høre at jeg hadde vunnet reisesjansen, smiler Flosand.

– Jeg måtte spørre en gang til hva jeg hadde vunnet, for med en gang tenkte jeg at jeg kanskje ble lurt.

Hvor går turen?

Forrige uke leverte hun inn ei kvittering med navn på Nærøysund Maskinsenter, men hun hadde ikke sett for seg at det var hun som skulle stikke av med premien.

– Jeg leverte inn kvitteringa, men jeg tenkte ikke noe mer på det etter det. Jeg var ikke sikker på hva premien var en gang, sier hun, og forteller at hun og kjæresten egentlig ikke hadde tenkt seg på ferie i år. Derfor passet premien ekstra godt akkurat nå.

– Vi er nesten aldri ute og reiser, men vi har snakket om å ta ei langhelg til en storby, sier hun og smiler.

– Vi skal nok alltids greie å skvise inn en ferietur.


– Nå skal jeg tippe lotto

Flosand forteller at hun var skjelven hele dagen etter hun fikk den gode nyheten.

– Jeg bruker aldri å vinne noe, så dette var virkelig artig, sier hun, og forteller at også kjæresten ble overrasket og glad for å få høre at hun hadde vunnet.

– Dette var virkelig overraskende. I dag skal jeg passe på å tippe lotto, ler Flosand.

– For en bra dag!