Snakk om (fiske)lykke!

Først fikk Trine Skatvedt halt laksen i land – så gikk Fredrik Jakobsen ned på kne ved Namsens bredd.

FRIDDE: Her overrasker Fredrik Jakobsen kjæresten Trine Skatvedt med et frieri nede ved Namsens bredd. 

arkiv

OVERHALLA: Fredrik Jakobsen (31) og Trine Skatvedt (32) fra Drammen hadde fisket i Namsen i fem timer og fått to smålaks på 1,1 og 1,4 kg da Fredrik fant ut at det var på tide å gå i land for å overraske sin kjære.

De hadde hatt noen fine timer sammen i båt på valdet Music Box – og laks hadde de også fått. Stemninga kunne ikke ha vært bedre da en spent Fredrik steg i land for å fri til sin kjære Trine.

– Jeg hadde planlagt dette en god stund, forteller en glad Fredrik, etter at kjæresten oppløst i gledestårer høyt og tydelig svarte ja på hans romantiske forespørsel nede ved Namsen.

Fredrik har fisket i Namsen i flere år, og har bestandig hatt gode opplevelser her. Mye laks har han også fått, og den største han har fått er på 11,8 kg. I fjor ble Trine også med på fiskeferie, og da fikk vi en laks på 5,2 kg og en på 7,6 kg, noe som førte til at hun ble fullstendig bitt av basillen, forteller Fredrik.

Og hun var ikke vond å be da det på nytt var snakk om fiskeferie ved Namsen.

– Ja, det var faktisk hun som insisterte på at vi måtte dra oppover igjen i år også, noe som ikke var meg imot selvfølgelig. Det er viktig at vi har felles interesser, og etter som Trine også liker å fiske, da er jeg ikke i tvil om at jeg har funnet den rette, smiler Fredrik.