Grunnan, Fjærli, Druzkowski og Jünge alle uaktuelle for videre spill

Mannefall for Rørvik

Rørvik mister flere sentrale spillere foran høstsesongen.

TAKKER FOR SEG: Andreas Druzkowski skal ta fatt på studier i Trondheim til høsten og er en av flere Rørvik-spillere som nå gir seg for rødtrøyene. 

arkiv

RØRVIK: Arnstein Grunnan og Eric Sørvik Fjærli flytter til Bodø i løpet av sommeren – for å fullføre politistudier og blir derfor ikke å finne i Rørvik-trøya til høsten.

I tillegg har Andreas Druzkowski og Håvard Jünge sagt seg uaktuelle for rødtrøyene grunnet studier og jobbsituasjon, mens det er knyttet usikkerhet rundt hvorvidt Kristoffer Skjevelnes blir med videre.

Dermed mister Rørvik minst fire sentrale spillere før høstsesongen sparkes i gang i begynnelsen av august måned.

Nye spillere på vei inn

Mannefall til tross – rørviktrener Per Ivar Fornes er ikke bekymret for lagets framtid, og forteller at det per dags dato jobbes for å få på plass flere nysigneringer i løpet av sommeren.

– Vi har flere spillere på vei inn, sånn sett er ikke dette noen krise – selv om vi gjerne skulle hatt de med videre, sier han.

Anders Morken er tilbake på heimtraktene, og allerede klar for spill for Rørvik.

I tillegg opplyser Fornes at klubben er i dialog med flere aktuelle spillere som er lystne til å ikle seg rørvikdrakta.

– I tillegg til Morken, tror jeg vi kan forvente i alle fall tre ytterligere nysigneringer til i løpet av de neste ukene. Vi er i kontakt med flere spennende spillere, både med og uten lokal tilhørighet, forteller en hemmelighetsfull Rørvik-trener.

– Skal jobbe videre

Vårsesongen ble en stor nedtur for Rørvik. Med bare fire poeng på 14 spilte kamper, ligger laget desidert sist på 3.-divisjonstabellen i sin avdeling. Fornes har imidlertid god tro på en langt lysere høstsesong – på tross av mye utskiftninger i laget.

– Vi skal fortsette å jobbe videre med de oppgavene vi har hatt fokus på de siste månedene uansett, og har trua på å ta langt flere poeng i de resterende kampene for sesongen, fastslår namsosingen.

Egentrening i ferien

De neste ukene har Rørvik-laget innvilget seg ferie fra fotballen. Men skal vi tro trener Fornes, ligger spillerne slett ikke på latsida i friperioden.

– Vi er avhengige av at laget er i god fysisk form også etter sommerferien, derfor har alle spillerne fått egentreningsprogram som skal følges i ferien.

– Når vi samles igjen til første trening den 25. juli, blir det gjennomført tester – så her hjelper det ikke å lure seg unna, smiler Fornes.

– Vi møter tøff motstand i de første kampene, så da gjelder det å være i god form – slik at vi holder i nitti minutter, fastslår Per Ivar Fornes.

Ps. Rørvik møter tabellfirer Verdal til første kamp i høstsesongen. Oppgjøret spilles på Rørvik stadion 6. august.