Prytz blir politisk rådgiver for Venstre på Stortinget

Åsmund Prytz (43) er ansatt som politisk rådgiver for Venstre på Stortinget fra august 2016.

GLAD: Stortingsrepresentant Pål Farstad er glad for å få Åsmund Prytz med på laget. 

arkiv

NAMSOS: Der vil Prytz bistå Venstre sine stortingsrepresentanter. Aktuelle fagområder hvor Prytz vil bidra med sin kunnskap er blant annet nærings- og kulturpolitikk. 

Prytz har tidligere bred nasjonal og internasjonal jobberfaring fra blant annet Landbruks- og matdepartementet, FN i Zimbabwe, EU-kommisjonen i Brussel og Norsk Kulturråd.

Fra Rock City til Stortinget

I perioden 2012-2015 var Prytz daglig leder i Rock City – Norsk ressurssenter for pop- og rock i Namsos.

I tillegg har Prytz i flere år vært turnerende musiker i Norge og Europa for øvrig med punkrock bandet Null$katte$nylterne.

Stortingsrepresentant Pål Farstad er glad for å få Prytz med på laget.

- Prytz har en erfaring og kunnskap som vi mener er viktig for oss å ha tilgang til når vi nå skal utforme og gjennomføre Venstres politikk frem mot valget i 2017. Spesielt er hans kunnskap innen både primærnæringer og kultur interessante for oss. Vi ser virkelig frem til å få Prytz som kollega blant oss i Venstre, sier Farstad.

- Veldig spennende

Åsmund Prytz er også glad for jobbyttet.

- Jeg har vært politisk interessert i mange år, og har ofte jobbet i skjæringspunktet mellom forvaltning og politikk. Det blir veldig spennende å få være med direkte i Stortingsarbeidet fram mot valget i 2017.

- Venstre har vært det partiet jeg har følt tilhørighet til og jeg har vært medlem i partiet i flere år. På det personlige plan må jeg også innrømme at det er med stor ydmykhet og ærbødighet jeg tar fatt på arbeidet i Stortinget. Jeg var i familie med tidligere Stortingspresident Guttorm Hansen. Guttorms, og kona Karins, kunnskapsnivå og samfunnsinteresse gjorde enormt inntrykk da vi besøkte de på juleselskap og andre familiesammenkomster i oppveksten i Namsos.  Jeg gleder meg til å se hans arbeidsplass fra innsiden i tiden fremover, sier Prytz.