Brede Moe har forlenget kontrakten med Bodø/Glimt

– Inne i en god rytme

Brede Moe fra Flatanger håper Bodø/Glimt nå får styrt skuta i riktig retning etter en vårpart preget av mange tap. Han signerte nylig for to nye år i klubben.

BLIR I KLUBBEN: Brede Moe forlenget fredag avtalen til to nye år med Bodø/Glimt. Han håper laget kan heve seg etter en tøff første halvdel av sesongen. FOTO: FREDDY THORESEN 

arkiv

FLATANGER: Bortsett fra en kort og god periode ved begynnelsen av sesongen, har våren stort sett vært farget av tap for Bodø/Glimt.

– Det har vært veldig opp og ned. Vi har ikke vært stabile nok, sier Brede Moe, som er inne i sitt tredje år i klubben.

Etter en kort sommerferie, ser eliteserielaget nå ut til å være tilbake på det nivået de var i ved sesongstart.

– Sesongen startet veldig bra, så kom vi inn i en dårlig periode. Nå har vi kommet oss litt opp igjen, forteller Glimt-spilleren fra Flatanger.


Ferierte i Flatanger

Fredag kveld kom nyheten om at han forlenget sin avtale med klubben i to nye år. Det var Bodø/Glimt selv som meldte om dette på deres egne nettsider. Moe er optimistisk når det gjelder lagets framtid.

– Glimt er en klubb jeg har fått utviklet meg i, og jeg har fortsatt stor trua på videre utvikling. Hvis vi får litt tid på oss, så kan dette bli en veldig god klubb, som vil hevde seg høyere på tabellen, sier Moe i et intervju publisert på klubbens nettsider.

Friuka før siste halvdel av sesongen tilbringe Brede Moe heime i Flatanger, hvor han slappet av og ladet batteriene.

– Sommerferien har gjort oss godt. Nå er på veg inn i en god rytme igjen. Klarer vi å heve oss, som på begynnelsen av sesongen, kan vi begynne å klatre på tabellen. Det skal vi få til, sier han.


– Bare å stå på videre

Bodø/Glimt hadde åtte tap av tolv spilte kamper før de for litt over to uker siden skulle spille første kamp i høstsesongen. Her skulle de ta imot laget som topper tabellen, nemlig Rosenborg. Da løsnet det. Glimt-spillerne vant ikke, men berget poeng i heimekampen som endte 0–0.

Neste oppgjør ble spilt mot bunnlaget Start. Her ble det tremålsseier med sifrene 4–1 til Glimt. Søndag fikk de nok en seier, denne gangen mot Odd.

– Nå er det bare å så på videre og sørge for kvalitet i alt vi gjør. Det er ikke så mye mer å gjøre enn det, sier Moe.

Laget ligger nå foreløpig som nummer ti på tabellen av totalt 16 lag. Etter 16 spilte kamper har de fem seire, tre uavgjort og åtte tap. Neste kamp spilles borte mot Sogndal, før de møter Tromsø på heimebane.