Begrenser Elliot-billettene på grunn av sikkerheten

...mens på Rørvik legger de ut ekstrabilletter til Marcus & Martinus-konserten.

  Foto: Pressebilde

arkiv

KOLVEREID: Arrangør Kolvereid Røde Kors setter stopp etter 2.200 solgte billetter til Isac Elliot-konserten på Kolvereid torsdag 11. august. Det skjer etter en ny sikkerhetsvurdering.

Med bakgrunn i «hysteriske og kaotiske» tilstander ved Markus & Martinus-konserter tidligere i sommer, har Kolvereid Røde Kors gjennomgått sikkerheten for arrangementet på nytt. Sist fredag skulle popidolene fra Trofors opptre på barnefestivalen «Sommarlov» i Malmø. Konserten ble avlyst fordi arrangørene fryktet at de ikke kunne ivareta sikkerheten for publikum.

Har gjennomgått sikkerhetsrutinene

I likhet med andre arrangører av konserter med artister som trekker store og unge fanskarer, har også Kolvereid Røde Kors gjennomgått sikkerhetsrutinene på nytt foran Isac Elliot-konserten på Kolvereid Torg torsdag 11. august.

– Isac Elliot sin fanskare er ikke mindre ivrige enn Marcus & Martinus-fansen, og gjør det de kan for å komme så tett på idolet som mulig. Det vi har sett fra tilsvarende konserter i sommer, gjør at vi nå skjerper kravene til sikkerheten, sier Tom Christian Håpnes hos arrangøren.

Håpnes har utarbeidet risikoanalysen for konserten. Kolvereid Røde Kors er opptatt av at sikkerheten skal være godt ivaretatt for både artister og besøkende. Den nye sikkerhetsgjennomgangen tilsier at antall publikummere reduseres.

– Vi setter derfor et tak på 2.200 billetter, opplyser Håpnes.

I overkant av 1.000 billetter er solgt så langt.

200 ekstrabilletter

Kim Arnø i Rørvikdagan kan fortelle at det blir lagt ut 200 ekstrabilletter til Marcus & Martinus-konserten under Rørvikdagan.

– Billettene blir lagt ut i løpet av fredag, forteller Arnø.