Disse to slo an tonen

Vel tretti eldre på Rørvik sykestue trampet ivrig takten da «ungdommene» Odd Mæhle (80) og Kjell Borgan (69) spilte inn Rørvik- dagan.

POPULÆRE: 80 år gamle Odd Mæhle på orgel og trekkspillveteran Kjell Borgan (69) slo an tonen – bokstavelig talt – for Rørvikdagan 2016. 

MANGE: Godt over 30 eldre kom til dagligstua for å høre den fengende musikken. 

GLEDE: 80 år gamle Arne Ofstad (foran) er selv på besøk annenhver tirsdag med bingo og vet de eldre setter pris på tilbudene. 

arkiv

Rørvik: For mens mange venter på Marcus og Martinus, Morten Abel, Kurt Nilsen og de andre stjernene, har den eldre garde for lengst kommet i gang med årets Rørvik-dager. Faktisk har Ola Mæhle på orgel og Kjell Borgan med trekkspillet sitt gjennomført to arrangementer lenge før Hugos Tivoli fikk startet karusellene onsdag ettermiddag.


Startet alt på tirsdag


– Tirsdag kveld spilte vi nærmere et par timer i telt med godt over 100 publikummere, både eldre og mange yngre, forteller trekkspillveteranen.

Mæhle og Borgan underholder en masse på Vikna, men dette var debuten på sykestua under Rørvikdagan. Tidligere er det Tore Gravseth som har vært fast entertainer der.

– Så spiller vi på Namdalstun torsdag, sier Borgan, som etterpå har et lengre engasjement på høyfjellshotell med spillet.


Er høyt verdsatt


Kvikke og rolige evergreens kom fortløpende og gledet tydeligvis publikum på sykestua.

– Dette setter alle pris på, sa besøkende Arne Ofstad, som selv er der med bingo gjennom Røde Kors annenhver tirsdag.