Skogen tildeles kulturstipend

Lierne kommunes kulturstipend deles i år ut til Sondre Skogen.

TILDELES STIPEND: 15 år gamle Sondre Skogen (i midten) fra Sørli er mottaker av årets kulturstipend i regi av Lierne kommune. Her fra Statoils talentleir tidligere i sommer. 

arkiv

LIERNE: Stipendet er på 15.000 kroner, og skal være en inspirasjon til spesielt aktive på et eller flere områder innenfor det utvidete kulturbegrepet.

Fotballspilleren startet denne sesongen å spille for G16-laget til Rosenborg, og har tidligere hatt en sesong i Steinkjer. Sørlibyggen flytter til høsten til Trondheim for å gå på Strinda videregående skole og satse fullt på idrett.

De siste årene har 15-åringen vært fast deltaker på samlinger i regi av Trøndelag fotballkrets (BDO-samlinger), hvor han har spilt på kretslaget for Trøndelag.

Tidligere i år har Skogen deltatt på Statoil talentleir i Porsgrunn, samt Training Camp for RBK U19 i Stavanger.

Han ble i juli 2016 tatt ut til ungdomslandslagstroppen for G16, som skal spille turnering i Finland på starten av august.

Selve utdelinga av kulturstipendet vil skje på åpningsseremoniien til Li-martnan 2016. Her er det ordfører Bente Estil som vil dele ut stipendet. Sondre Skogen vil selv ikke kunne motta prisen, siden han da er på landslagssamling.